Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dane, souhlasim s Vami.

Cely ten napad mi prijde naprosto obludny!

Absolutne nechapu, ze clovek neznaly architektury, potazmo ochrany kulturnich pamatek vubec, dostava prostor k prezentaci (nedej boze realizaci) takovych nesmyslu.

5 0
možnosti

To jsou ty české dotace na vše... Nastavené tak, aby neprošel každý ale jen někdo. Třeba ten Jazz. Protože to hodnotí komise kde asi mají více přátel u Jazzu, tak tam sotva projde něco jiného ve stejném množství....Prostě to je nastavené tak složitě, že se tam hrnou hlavně lidi co znají někoho a ten zase zná někoho....Sice USA akce vypadají někdy divně, jak na začátku řeknou "Tohle vám přináší Toyota" a vedle záběr na nový Land Cruiser....Ale lidi to stojí 0. To je důležité. Neplatí to z daní. Z daní se má platit to, co je prospěšné pro většinu a to Jazz akce opravdu není....Jak psal Dan. Asi by tam šlo poté méně lidí, kdyby na nějaké akci bylo Logo třeba Škodovky :) 

To samé NHL. Tento gól vám přináší X. Ale opět lidi to neplatí z daní. Poté má stát více na to, co je potřeba. Tohle je příšerné. Všechny ty akce, nějaké divné hudební akce kde hraje 5 lidí "novou hudbu" a poslouchá to 10 lidí....Vše je z dotací  a tedy jsem to také "zaplatil". A já tohle nechci, tak proč to platím? Většina to nechce, natož aby o tom většina někdy slyšela.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS