Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Vzhledem k dezinformacím naší Tv je nutno každou informaci otočit o 180 stupnů. To znamená, kdo je do nebe chválen, je to zpravidla ten nejhorší politik a naopak. Kdo je kritizován, jistě patří mezi nejlepší, ale nehodí se do krámu. Škoda, že se lidé dají opít rohlíkem.

14 0
možnosti
VH

Nevím jak kdy.  Nechápal jsem procento hlupáků při volbě Okamury senátorem, tím méně při volbě celého jeho hnutí. (Ostatně, nechápal jsem ani voliče Babišovců - populizmus stejně nezměrný.)

2 14
možnosti
AS

A93d98a62m 52S96t59a79v27a

20. 1. 2014 9:48

"pomluvy za naše peníze": Autore, to jste si všiml dost pozdě... Jediným, koho  ČT a celá naše mediální scéna, vůbec nevím proč, nepomlouvá, je Karel Schwarzenberg.

15 2
možnosti
VH

Asi proto, že vy byste na to stačil.

0 12
možnosti
JH

Taky jsem kousek zahlednul, ale uz se nerozciluji.....misto toho, aby ty jeho nazory vyvratili, tak se je snazi zlehcit a zesmesnit....co mi to jen pripomina?

Ale uz leta se nedivim, jen jsem si zase potvrdil, ze soudruzi mezi sebe nikoho nepusti a kdyz je nejhur, tak dehonestace funguje paradne

Od verejnopravni, hahaha, televize bych ocekaval solidni rozbor mozneho/nemozneho ne priblble vysmivani

13 2
možnosti
SN

:-)  Popsal jste to přesně !  Každý, kdo se jen trochu snaží současný kmotrovský systém, z kterého se řada lidí naučila dobře žít, nabourat, (Zeman, Babiš, Okamura), stane se objektem nevídané dehonestace a denních plivanců ve všech tendenčních médiích, potažmo i diskutérů na blozích.  R^R^R^

21 5
možnosti
RH

Dokud byl pouze majitelem cestovky a mluvčím jejich asociace, tak ho bylo možné brát vážně. Od té doby co je expert na politiku, je za vola..

16 12
možnosti
AS

A90d15a35m 93S96t98a27v26a

20. 1. 2014 9:51

přesně tak je to i s tím našim nedoštudovaným hajným a hospodským. Kdyby si hleděl svých lesů a nemovitostí a těch svých pornohvězd, a hlavně hloupě nepomlouval prezidenty naší země, kterým nesahá ani po kramfleky, nikdo by o něj ani nezavadil.

5 7
možnosti
MP

Okamuru volí asi 48% jako nejoblíbenějšího politika. Ze začátku jsem ho považoval za populistu. Ted si myslím, že je trochu idealista, ale jeden z mála, kterému jde o blaho lidí. Proto mnoha politikům vadí. Těm se takové referendum o odpovědnosti nelíbí. Vsadím se, že v nejbližší době na něj bude vymyšlena aféra, aby odstoupil z politiky. Vždy, co si pamatuji, se tak stalo. Jeden politik si dovolil " okrádat" firmy stavějící silnice o miliony, tak se na něj musela vymyslet aféra. Jistému politikovi, aby v aféře spolupracoval, bylo řečeno-dostanete tolik peněz, že to do smrti neutratíte. Takže Okamura je nepohodlný a musí se odstranit.

20 7
možnosti
MM

Nikoli. U pana Okamury platí známá hláška Miloše Zemana z roku 1991: "Nejjednodušší způsob, jak zlikvidovat politického protivníka je počkat, až se vlastní blbostí zlikviduje sám". BODKA.

11 9
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10646x
Dělám videohry. Dřív jsem tu měl napsané, že jsem liberál, ale to bylo před tím, než se zcela otočil význam toho slova. Jsem tedy v něčem konzervativec, v něčem libertarián, ale škatulky my jsou vlastně zcela ukradené a řídím se podle sebe.

Facebook

Twitter

Instagram

Seznam rubrik