Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P40e76t37r 69K50o47v11á55ř

22. 1. 2014 0:55

Dost lidí se tu ohání populismem jako kdyby to bylo to nejodporněší zlo bez příčiny a smyslu. Obětujte čas a přečtěte si tento článek Petra Robejška na téma populistické strany. Dává to smysl

http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/petr-robejsek.php?itemid=14466

1 0
možnosti
Foto

P45a76v11e12l 21K13o81z37á31k

21. 1. 2014 13:52

Ten nápad se sexuologickými testy v dospívání bychom neměli zapomenout. Ne ale, aby to byl zase kšeft pro ty dva z ODS nebo pro Dr Fifkovou, která už se ztrapnila při KateGate!

0 0
možnosti
ŠD

Přímá demokracie v českém podání, to je noční můra.

4 0
možnosti
Foto

Problém je ten, že ve veřejnoprávních médiích jsou ti starší většinou ti, co odhodili stranickou knížku (samozřejmě KSČ) a stali se z nich největší bolševikobijci a strážci těch nejčistších kapitalistických hodnot, a ti mladší jsou většinou jejich děti či vnuci. Zkuste tak trochu pátrat po příjmeních různých redaktorů/ek. Prostě ta kampaňovitost je jim geneticky dána.

21 3
možnosti
Foto

Rozhodně v reportáži nikoho nenazývali "soudruzi novináři" či "mluvící hlavy ochotné prostituovat", nikomu nevkládali do úst, že "chce vraždit teplouše" a už vůbec jsem nezaregistroval, že by byl Okamura v reportáži označován jako "přivandrovalec, rasista, komik, blbec, klaun či brouk pytlík".

Reportáže v daném pořadu jsou vždy subjektivní a satiristické, o tom ten pořad koneckonců je. 

A pokud tam padla i zmínka o tom, že Okamura a jeho příznivci neumí přijmout kritiku a mají nutkání si to s každým takovým vyřídit "po svém", tak je to přesně případ i tohohle příspěvku.

9 20
možnosti
EK

Nevím kolik je vám roků, ale úplně stejně fungovala televize před revolucí. Akorát místo Okamury tam byli imperialisti.

18 5
možnosti
Foto

Po přečtení vašeho článku jsem se jenom utvrdil v obavě, že zavedení přímé demokracie by v tomhle státě byla opravdu pohroma. Lid, kterého oblbnou Okamurovy jednoduché recepty, by při rozhodování mohl být dost nebezpečný. Zřejmě tu musí vymřít několik generací, než začnou lidé skutečně přemýšlet. Mimochodem vámi pomlouvaný pořad jsem viděl a marně jsem tam hledal jakoukoli pomluvu. Jedovaté sliny tu plivete pouze vy.

11 11
možnosti
Foto

Vždyť tu přímou demokracii by neprovozoval Okamura, ale vy, tak že byste mohl svůj názor instituonalizovat.

8 1
možnosti
MC
Foto

Máte pravdu a vnímám ji už dlouho.Je to hnus, čeho musíme být svědky.

8 4
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10646x
Dělám videohry. Dřív jsem tu měl napsané, že jsem liberál, ale to bylo před tím, než se zcela otočil význam toho slova. Jsem tedy v něčem konzervativec, v něčem libertarián, ale škatulky my jsou vlastně zcela ukradené a řídím se podle sebe.

Facebook

Twitter

Instagram

Seznam rubrik