Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^ dobrý - drsný a vtipný.

Ale vy jste ohňostroj alespoň měli, sice jindy a jinde, ale byl. 

Menší města je ruší jak na běžícím páse, lidi spoléhají na Vietnamce, kteří pod tíhou zodpovědnosti za radost bližního svého začínají odpalovat vše co mají na Silvestra v poledne a to všude, aby nikdo o nic nepřišel a děti, nebo staří nemuseli zbytečně do vymrzlých ulic blokovat dopravu ... tak nevim, příští rok asi poletím zase do Austrálie, tak nějak mi začíná být bližší slavit na pláži, než v plus deseti stupních, v inverzi a smogu ;-)

1 0
možnosti

J38a87r17a 11R95a82n55k

3. 1. 2014 4:56

Tak treba ve Vancouveru maji v srpnu asi nekolik dnu slavnosti s ohnostroji a tahne se to az do pulnoci, nikdo nic nenamita, tisice lidi jsou vsude a stovky policajtu se staraji, jestli nekdo nepasuje alkohol na plaz;-) a na Silvestra si dela kazdy co chce....opet, az na tu policajty, kteri nas stavi a ptaji se, kdy jsme meli posledni drink "pred 10 lety":-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10646x
Dělám videohry. Dřív jsem tu měl napsané, že jsem liberál, ale to bylo před tím, než se zcela otočil význam toho slova. Jsem tedy v něčem konzervativec, v něčem libertarián, ale škatulky my jsou vlastně zcela ukradené a řídím se podle sebe.

Facebook

Twitter

Instagram

Seznam rubrik