Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Z

zuzanazuzana

12. 4. 2011 15:10
souhlas,

doporučuji si přečíst dnešní on line rozhovor s p. Kmentou. To vypovídá za vše.

0 0
možnosti
DV

Daniel Vávra

12. 4. 2011 15:15
Re: souhlas,

Kdepak ho najdu?

0 0
možnosti
MK

AsistentprofParkinsona

12. 4. 2011 15:05
S demisí se Bárta ukvapil

S článkem musím souihlasit. To, co udělal Bárta může být označeno za nemorální, ale v žádném případě ne trestné. Pokud dal ze svého svým známým peníze, těžko to lze označit za úplatek, ale spíše za podporu ve formě daru, odměny nebo i půjčky. Úplatek by to byl, kdyby za úplatkové peníze požadoval nějaké velké obohacení, ale to se neprokázalo.  Ale u nás už se zase soudí za názory a symboly a lidi nálepkují a běda těm, co vyznávají jinou, než povolenou ideologii. Tak je nebezpečí, že na Bártu se možná něco najde  stejně tak jako na babču Polednovou Říšský zákoník.

0 0
možnosti
E

Eglund

12. 4. 2011 15:03
Mafie Dnes

Bývalá Mladá Fronta, prostě pracuje na zakázku kmotrů a korupčních kartelů jako je Skanska a spol. Mělo se už dávno vyšetřovat, odkud a jak získává Kmentga a spol. svoje "informace", kolik a od koho bere za rozpoutání kampaní a podobně. Že to nikoho nezajímá je těžký deficit demokracie u nás a pokud se to nezmění, bude to pořád horší a horší.

0 0
možnosti
SE

slava eurosvindlu

12. 4. 2011 14:54
iDNES a Mafra celkove

bude tak dlouho pracovat pro mafiany, az jednou dopracuje..

Pracuje totiz proti nasi zemi, pracuje proti nam.

0 0
možnosti
GD

Gusta Deputát

12. 4. 2011 22:55
Re: iDNES a Mafra celkove

stručné a jasné, bohužel R^

0 0
možnosti
G

Gašpo

12. 4. 2011 14:49
Brilantné !!!

Dovolím si len poznámku, že je chyba považovať novinárov automaticky za bojovníkov a ochrancov pravdy a spravodlivosti. Nie sú ani platený z našich daní. Preto si určitú zhovievavosť zaslúžia, na rozdiel od zamestnancov štátnej správy majú na ňu nárok. Katastrofa je v tom, že výsledky ich práce dokážu nebývale manipulovať s menej informovanou časťou obyvateľstva a preto sa aj novinári stávajú žiadaným pracovným nástrojom mafie.

Dovolím si vystrihnúť citát z textu iného blogera, písaného na úplne iné téma. Je hodne tvrdý, ale podstatou výstižný:

"Co delaji novinari? Jsou jen povl, ktery pracuje na politickou objednavku. Proto o zavaznych zlocinech nepisi a jen se snazi stejne jako politici pri objeveni nejake kauzy osobne prospecharit."

0 0
možnosti
HPP

harmonická perzistence paměti

12. 4. 2011 14:40
Ano, takhle

holt pracuje kmenta, kroupa a další investigativci;-D . A to s tím soudruhem Kavanem- to jste tedy vystihl přesně. Nestalo se (nejen s ním) VŮBEC NIC.

0 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10646x
Dělám videohry. Dřív jsem tu měl napsané, že jsem liberál, ale to bylo před tím, než se zcela otočil význam toho slova. Jsem tedy v něčem konzervativec, v něčem libertarián, ale škatulky my jsou vlastně zcela ukradené a řídím se podle sebe.

Facebook

Twitter

Instagram

Seznam rubrik