Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Playman_4NORMAL SOCIETY

22. 4. 2011 11:37
NÁZOR NA ČLÁNEK, jak na tento blogový, tak na ten"objednaný"

Danieli v podstatě s tebou souhlasím. Nicméně jsis možná ledabile přečetl diskuzi protože u zmíněného článku se ozývají hlasy na nekvalitu toho článku. Díky za tvůj blog, určitě v tom pokračuj i nadále! Máš zde ale několik chyb. První je že pronájem toho auta stojí 119900 Kč na víkend(u odkazu který jsi zmínil.) Druhá věc je, že máš v článku pravopisnou hrubku: Cituju uživatele Wabo "Vždycky mě rozesmějí ti, co gramatiku neznají, ale suverénně vyčítají chyby jiným. Tohle má iDNES správně. Podle platných pravidel českého pravopisu platí, že značka předmětu se píše s velkým počátečním písmenem jen tehdy, pokud je v jasném spojení "auto značky Lamborghini", "televizor značky Panasonic", "auto značky Tatra". Pokud jde o zkrácené označení předmětu jménem značky, píše se s malým písmenem jezdí v lamborghini", "vlastní škodu", !vlastní škodovku", "kupoval televizor, vybral si panasonic.Toto pravidlo se už celá desetiletí nezměnilo, asi jste ve škole moc nedávali pozor."

0 0
možnosti
AL

nechci vyrusovat

16. 3. 2011 10:29
Miloš Zeman a novinářská žumpa

To Zemanovo rčení o novinářích stále sedí, dokonce je výrazně sílící. Týká se to většiny médií. U Blesku jsme na to byli zvyklí, ovšem akcelerují i další, včetně TV. Neexistuje už ani minimální morální odpovědnost autorů.

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JK

JerryK

16. 3. 2011 8:49
Půjčit Lambo za třicet?

Ano, dle odkazu v blogu lze, ale tak na 2 hoďky, pokud umím počítat...

Bohužel, investigativec si zjistil od stolu informace poctivěji, dle zmíněného odkazu si tu plechovku člověk na víkend může půjčit za 120 táců, inu blogařina, taky dřina :-)

0 0
možnosti
PH

petrph

16. 3. 2011 8:10
Investigativní novinařina u nás je skutečně dřina

Úkolem investigativních novinářů v opravdu demokratických státech je totiž pouze upozornit na podezřelé okolnosti,nic víc.Viz aféra Watergate,která vedla až k odstoupení prezidenta Nixona.Novináři Carl Bernstein a Bob Woodward pouze upozornili na podezřelé přesuny peněz.Veškeré vyšetřování vedl dále Vyšetřovací výbor amerického Senátu-i proti vlastnímu prezidentovi a jeho administrativě.Taková je skutečná role investigativní novinařiny.

Jenže u nás se předpokládá,že novinář sám vše vyšetří,dodá nezvratné důkazy, pachatele dopadne při činu,a pak možná o tom smí  napsat.

Z tohoto úhlu pohledu se podívejme na případ pana Zahálky.Dělal nějakou dobu náměstka ministra vnitra.Předtím dělal ve firmě ABL,jejíž role při špiclování politiků a třeba i možném vydírání není došetřena.Nyní nepracuje, platí hypotéku a ještě si půjčuje luxusní auto za 12 000 měsíčně.Žádné podezřelé souvislosti?

0 0
možnosti
IB

isabell

16. 3. 2011 8:04
...

R^ jste dobrej, a nejen pěkným slohem ;-)

Já se na ten článek dostala díky doporučení "hlasatelky" z ČT4, protože ho uvedla slovy: .... je tu článek o tom, jak pan Zahálka, blízký spolupracovník Bárty a bývalý zaměstnanec ABL jezdí v Lamborginy a přitom je nezaměstnaný.....   ;-D

0 0
možnosti
PV

Pytlík

16. 3. 2011 7:59
Všimli jste sï také té taktiky?

Začínám mít dojem, že levice, je-li v opozici, pořád vyvolává nějaké aféry, mající za úkol zpochybnit morální kredit někoho z pravice. Časem, až příslušná aféra vyčichne, tak nastoupí další. Dodatečně se ukáže, že ta vyčichlá neměla reálný podklad (anebo přinejmenším velmi diskutabilní), ale to nevadí, "běžný člověk" má opět posíleno přesvědčení, že ti pravičáci jsou podvodníci, zloději a vůbec fuj. A levice je čistá jak lilie, bez ohledu na drobné excesy.

No, časem se této taktiky chopí (pokud tak již neučinila) pravice a to bude fukot!

0 0
možnosti
PV

Pytlík

16. 3. 2011 8:00
Re: Všimli jste si také té taktiky?

Ach, titulek se mně mírně nepovedl, ani nevím, jak se to tam dostalo...

0 0
možnosti
JV

jafava

16. 3. 2011 7:48
Článek jsem četla a napadlo mne při tom to samé co Vás.

0 0
možnosti
PSI

Pavel Skeptik IV

16. 3. 2011 6:56
!

R^

0 0
možnosti
JD

Krokodyl1

16. 3. 2011 2:56
Naprostý souhlas

článek jsem četl také, ale nenaštval mne tolik, abych napsal blog (otupělost?). Trochu mi to připomnělo doby za dob hluboké totality, kdy jsem dělal závozníka a domovní důvěrník na mne napsal "udání" jak je možné, že při svém platu kouřím cigarety západní provenience ;-D. Pochopitelně karma.

0 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10646x
Dělám videohry. Dřív jsem tu měl napsané, že jsem liberál, ale to bylo před tím, než se zcela otočil význam toho slova. Jsem tedy v něčem konzervativec, v něčem libertarián, ale škatulky my jsou vlastně zcela ukradené a řídím se podle sebe.

Facebook

Twitter

Instagram

Seznam rubrik