Kterak vyjádřit svojí morální nadřazenost v dnešní odporné době

Neuplyne den, aby se v našich milovaných demokratických médiích neobjevilo několik nových článků na téma "xenofobní český burani". Zde je krátký návod jak se zařadit po bok intelektuálních velikánů do jednotné národní fronty.

Pokud sepisujete obžalobu českého národa, stačí dodržet několik prostých bodů, abyste se mohli zařadit po bok předním intelektuálům, novinářům, vědcům a hercům do Klubu morálních VIP™. Je to něco, jako napsat hip hopový song o tom, že jste nejlepší. Znáte to - jenom vy jste real, bičiz jasnej dýl, fak da polís, felíme, kalíme... vyfotit se u báwa z bazaru a jste v první lize. V tomto případě nemusíte ani mít flow, stačí zmínit pár klíčových slov a témat a jste v klubu.

1. Základním a nejdůležitějším "argumentem" je samozřejmě hláška "v životě uprchlíka neviděli", "znají je jen z televize", a nebo ještě lépe "v životě nebyli dál než v hospodě u sebe na vesnici", a to vše vyřčeno co nejopovržlivějším způsobem. Pro statusy na facebook je to zcela dostačující. Pokud píšete blog, budete muset zvládnout ještě několik hlášek. Co na tom, že drtivá většina Čechů se celé léto povaluje v Egyptě, či Tunisku a v každé české díře je stánek s kebabem. Neviděli! Co na tom, že jestli někdo odněkud nevytáhnul paty, a to především na ten nenáviděný venkov, je to pražský kavárník. Vaši přátelé z klubu tohle řešit nebudou!

V mojí rodné obci cizince nikdy neviděli! Nejdál ty zaprděnci došly do hospody na náměstí... (kde roznáší pivo ten Tunisan a cestou z hospody se rasistický čecháčci stavěj v kebabu...)

2. Dalším zásadním argumentem je "množství u nás". Tedy něco, ve smyslu "Idioti vyšilujou, při tom jich tady bude jen XXX." Tady ovšem nastává drobné úskalí, protože číslo se průběžně zvyšuje, a to geometrickou řadou. Doporučoval bych proto pro jistotu, v době psaní stávající hodnotu, vždy vynásobit dvěma, aby byla následující den stále aktuální. Zde pozoruji zajímavý fenomén, kdy většina morálních autorit jsou zároveň radikální eurohujeři. V okamžiku, kdy se ale jedná o imigraci, jsme v Evropě bez hranic zcela sami a problémy sousedních zemí se nás přece vůbec, ale vůbec netýkají. Vskutku bizarní uvažování.

3. Evergreenem každého moralizujícího výpotku je samozřejmě i kritika "masy manipulujících médií". Zde je potřeba vskutku obdivuhodný myšlenkový veletoč, ale vy to zvládnete. Opravdu upřímně by mě zajímalo, o jakých přesně médiích je řeč. Televize s tou českou v čele razí politiku jednotné národní fronty. Noviny, včetně těch Babišovic plátků, zpívají do zblbnutí písničku #Přijímám. Dokonce i taková žumpa jako Extra "českým xenofobům" leje do hlavy, že by se měli stydět. To je všechno jistě mediální manipulace jako hrom, ale obávám se, že zcela opačná a Češi jí poměrně obstojně odolávají. Co je překvapující, že ve společnosti, kde má 90% populace na něco velmi podobný názor je možné, že 90% médií má a šíří takřka výhradně názor zcela opačný. Pluralita názorů jako hrom. Demokracie!

4. Když je potřeba vytáhnout těžší kalibr, protože křenofob má IQ vyšší než 60 a dosavadním útokům odolává, vždy pomůže obrázek Nazi Herbalife kadeřnice z facebooku a implikace, že "VŠICHNI odporný český vidláci, jasou jako tahle fašistická lůza, protože 90% taky #Nepřijímá, což jasně znamená, že mají doma sklad panzerfaustů a nad televizí portrét Hitlera." Ano. Jistě soudruzi. Návštěva jedné diskuze na facebooku, které se účastní asi 10 lidí, z nichž jedna osoba je vyšinutá a zbytek jí buď ignoruje, nebo napomíná, aby se chovala slušně, je ta nejlepší sonda do hlubin duše malého českého člověka. Sociologie je zdá se koníčkem každého humanisty.

Průměrná česká žena podle pražského nadčlověka. Takoví jsme všichni. Kdo nemá doma sekeru, jde proti nám.

 

5. Když už bojujeme proti tomu "rasismu" ,protože JAKÝKOLIV nesouhlas s masovým, nekontrolovaným přílivem obrovského množství lidí odjinud je rasismus, nemůžeme si odpustit nějakou tu rasistickou poznámku. Tak kupříkladu Okamura je "míšenec" a "cizák",  takže jako takový nemá nárok na to cokoli tady řešit. To je totiž krásný případ HATE FREE ANTIRASISMU. Pokud vám tohle už přijde jako moc velké klišé, co zkusit nějaký pěkný ad hominem? Třeba, že Konvička vypadá jako odporný šilhavý skřet. To dodá vašim slovům o toleranci a lásce tu správnou šťávu.

6. Mezinárodní ostuda je další eso v rukávu každé kapacity přes záchranu světa. Celá Evropa totiž sleduje, co si tady myslíme, a všude jinde na světě jsou všichni ze současné situace doslova nadšení, jak ostatně zcela objektivně informují naše zcela nezávislá média. Škoda jen, že existují ty škaredé věci jako facebook a youtube, kde se může bez zábran šířit ta vlna odporné nenávisti. Proto je potřeba zařídit cenzuru, tak jako se o to právě snaží říšský ministr propagandy Maas, za čímž účelem si najmul bývalou agentku Stasi. Však my z vás tu svobodu slova vytlučeme pacholci! Hodí se připomenout Angelin výrok s imigranty z roku 1968 a tiše doufat, že nikdo nevzpomene na Německé "imigranty" z roku 1939, co se toho vděku týče. 

Jak správně podotkla soudružka Merkelová a soudruh Juncker,  Německu jsme mnohé dlužni. Vlna imigrace z říše byla v roce 1939 mnohými progresivními humanisty v Praze vítána jako významný přínos zdegenerovanomu českému národu a neměli bychom na to ani v dnešní době zapomínat.

 

7. Nesmí chybět ani NAPROSTO NEKOMPROMISNÍ PROHLÁŠENÍ. Například: "JE TO NAŠE MORÁLNÍ POVINNOST A NEEXISTUJE ŽÁDNÁ JINÁ MOŽNOST NEŽ TO, CO CHCI JÁ" Nezáleží na tom, že vyzývajícímu nevzniká z deklarované morální povinnosti ve skutečnosti žádná povinnost a už vůbec nezáleží na tom, že morální autorita netuší jestli náhodou neexistují nějaké další možnosti, dokonce třeba lepší! Nene. Tady jde o vyšší princip!

8. Je potřeba také pohrozit všem okolo vás, aby se před vámi báli vyjádřit svůj názor, pokud ten názor je jiný než váš, a to tak, že dostatečně radikálně, tvrdě a nekompromisně. Třeba "Mrzí mě, že i mezi mými přáteli najdou odporné nelidské zrůdy a rád bych jim vzkázal, aby táhli do prdele." Většinou nehrozí žádné komplikace, protože pokud píšete takový článek, většina vašich přátel budou nejspíš stejné kapacity jako vy a budou s vámi ve všem zcela souhlasit. Pokud by se mezi ním přeci jen našel člověk, který by se i přes výhružky snažil vám něco vysvětlit, nebo by tvrdil, že není zrůda jak říkáte, stačí si zacpat uši a posmívat se mu, nebo ho blahosklonně politovat. Však on z toho vyroste a jednou z něj bude taky takový borec jako vy.

9. Málem bych zapomněl na odsouzení příšerné české kultury. Lůzři se často ohánějí "ochranou naší kultůry", jenže každý správný hipstr přece ví, že tím myslej maximálně tak Landu, Kabáty, pivo, klobásy a telenovely, a to je hnůj.  Pokud Česká kultůra zcela zanikne, jenom dobře. A vůbec: národ je stejně sociální konstrukt.

Česká kultura si nezaslouží existovat!

 

10. Na závěr je třeba pohrozit emigrací, protože žít v jednom státě s takovými zrůdami, jaké jste si právě vymysleli, rozhodně nebudete. Tohle musí zákonitě zabrat. Pokud o někom napíšete, že je xenofobní prase, a pak mu pohrozíte, že odjedete do Rakouska, jistě se bude klepat strachy, protože co by si tady bez vás počal. To přece dává smysl!

11. Když všechno přeci jen selže, už pomůže jen: Zeman. Ten to vžycky jistí.

A je to. Právě jste přiložili ruku k záchraně světa a zařadili jste se mezi takové světově záchranářské kapacity jako Neville Chamberlain, Milan Sperma Kohout, Édouard Daladier, nebo velký soudruh Martin Schulz. Nobelova cena míru už je blízko. Jen vydržet!

Milan Sperma Kohout for prezident!

Autor: Dan Vávra | čtvrtek 17.9.2015 23:45 | karma článku: 45,17 | přečteno: 9385x
  • Další články autora

Dan Vávra

Děti jsou přežitek

21.1.2019 v 10:22 | Karma: 47,98

Dan Vávra

Zakažte lůze myslet!

9.2.2017 v 0:07 | Karma: 36,73

Dan Vávra

Národ Putinových agentů

5.1.2017 v 18:30 | Karma: 39,78

Dan Vávra

Mrkev v zimě, silvestr ve dne...

1.1.2014 v 20:56 | Karma: 28,42

Dan Vávra

Díky všem za „vyhozený“ hlas!

28.10.2013 v 16:25 | Karma: 47,37

Dan Vávra

Jak si nakrást snadno a rychle

6.1.2013 v 23:25 | Karma: 39,36

Dan Vávra

Bátora do kotelny

25.8.2011 v 15:37 | Karma: 38,77

Dan Vávra

Zasaď strom, zabiješ člověka

19.7.2011 v 1:06 | Karma: 35,31

Dan Vávra

Encyklopedie pirátů silnic

11.7.2011 v 17:43 | Karma: 38,14

Dan Vávra

Kdož sú čeští bojovníci?

10.5.2011 v 21:03 | Karma: 34,98

Dan Vávra

Kočí, Tluchoř a "blbý" policista

15.4.2011 v 15:31 | Karma: 32,83

Dan Vávra

A DOST!

14.4.2011 v 0:39 | Karma: 40,77

Dan Vávra

Milá inkvizice z iDNES

12.4.2011 v 14:31 | Karma: 40,34
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10646x
Dělám videohry. Dřív jsem tu měl napsané, že jsem liberál, ale to bylo před tím, než se zcela otočil význam toho slova. Jsem tedy v něčem konzervativec, v něčem libertarián, ale škatulky my jsou vlastně zcela ukradené a řídím se podle sebe.

Facebook

Twitter

Instagram

Seznam rubrik