Bátora do kotelny

My intelektuálové si republiku rozvracet nenecháme! Jsme demokrati a podporujeme toleranci a svobodu slova, takže naprosto nemůžeme tolerovat, aby si někdo vykládal co chce!

Pan Bátora je podivín, který zastává pro současné intoše velice odpudivé a zcela nepřípustné názory jako třeba, že rodina je důležitější než podpora homosexuálů, že být vlastenec je správné, nebo že svoboda slova je bezva věc.

Pan Bátora pokud je mi známo nikdy nespáchal žádný zločin, nebyl souzen a je tedy zcela bezúhonným člověkem.

Pan Bátora, bezúhonný člověk, je už rok veřejně lynčován médii, označován za neonacistu, pedofila na dívčí škole a dalšími veselými výrazy.

Pan Bátora je v televizi častěji než premiér, vypadá to, že kvůli němu padne vláda a jeho jméno se pomalu ale jistě stává synonymem pro slovo neonacista.

Co tak hrozného pan Bátora provedl? Byl snad ředitelem koncentračního tábora? Místo pozdravu dobrý den hajluje? Popírá holokaust? Má na zátylku vytetovaný háknkrajc? Chystá se nastolit čtvrtou říši? Kdepak, Bátora má na svědomí něco MNOHEM horšího! Představte si to! Před pár lety kandidoval jako nestraník za jednu kontroverzní, ale zcela legální politickou stranu a především, dovolil si protestovat proti záštitě "pravicového konzervativního" primátora a amerického velvyslanectví nad gejparádou, protože - a to je úplně nejhorší - si myslí, že rodina je důležitější než souložení do zadku.

No tak s tím se bude muset nějak zatočit! Tohle teda tolerovat naprosto nelze! Republiku si rozvracet nedáme! Kdo nejde na gejparádu, jde proti nám! My jsme demokrati a podporujeme toleranci a svobodu slova, takže naprosto nemůžeme tolerovat, aby si někdo vykládal takovýhle věci! To se muší zatrhnout hned na začátku, aby se nám tady takový volnomyšlenkářství nezakořenilo! V tolerantní demokracii přece nelze dopustit toleranci netolerovatelného!

Pokud vám přijde předchozí odstavec jako absurdní humor, tak se rychle vraťte zpátky na zem. Přesně tohle je totiž myšlení dnešních samozvaných ochránců "pravdy". Přesně takhle mluvil "tolerantní demokrat" Pehe, když nedávno v rozhoru vykládal, kterak je potřeba zatočit s lidmi šířícími "nebezpečné" myšlenky. Přesně takhle uvažují všemožní ochránci ráje na zemi. V zájmu tolerance, svobody, všeobecného blaha a míru je potřeba zakazovat, potírat a zavírat každého kdo nemá ten správný názor. Co to je ten "správný názor" pak sice nikde napsané není, ale určují to dle potřeby lidé jako Pehe, které sice nikdo nikam nezvolil a drtivá většina populace s nimi nesouhlasí, to je ovšem potřeba změnit tím, že jim ty "správné" myšlenky nalejeme do hlavy tolerantní "osvětou" (rozuměj propagandou) a exemplárně zatočíme s těmi, kteří si snad myslí, že si můžou říkat, co si myslí. Jako bonus pak zakážeme říkat určité věci, protože kdo je říká, je vlastně Hitler.

A tak se z Bátory, který zastává "výstřední názor", že rodina je základ státu, stal mediální nepřítel číslo jedna. Mediální přisluhovačská žumpa v rámci tradice Rudého práva "tolerantním demokratům" zdatně sekunduje. Reportérka televize Prima, přesvědčená o svém vyšším poslání na Bátoru, který ji oznámil, že v rozhovoru s ní skončil, diktátorsky pokřikuje: "No to teda neskončil!" a má pocit, že ten nácek snad má nějakou povinnost se jí zpovídat. Když knížepán označuje Bátoru za pedofila na dívčí škole, nikomu to nepřijde divné, a když o něm před Václavem Moravcem bratr Kalousek každou minutu prohlásí, že je nácek, Vaškovi to přijde zcela normální.

Všichni se pak strašně diví jak je to vůbec možné, že v demokratické společnosti si někdo dovolí ve svém volném čase vyjadřovat svoje názory a nikdo ho za to nevyhodí z práce.

Jak je to možné? Inu, pokud jste si toho nevšimli vážení komunis... demokraté, tak ZATÍM pořád ještě žijeme v demokratické společnosti, kde platí presumpce neviny, svoboda slova a taková nepříjemná věc, které se říká ústava a zákony. Pokud ty zákony někdo neporuší, tak nejenže ho nemůžete zavřít, ale dokonce ani vyhodit z práce ho nemůžete. Bátora žádné zákony neporušil, a proto máte vy "demokratičtí tolerantní" samozvanci smůlu. Pokud se vám to nelíbí, doporučuji přesun do země vám zaslíbené, která se jmenuje Severní Korea, kde všechny vaše tužby o ráji na zemi dojdou naplnění.

Je fascinující jak se z ochránců svobody a bojovníků stává stejná totalistická netolerantní svoloč jako ta proti které kdysi někteří z nich bojovali. Za metody dnešních demokratických bojovníků za toleranci by se nemusel stydět ani Klement Gottwald s Miloušem Jakešem. Propaganda, lži, umlčování opozičních názorů, zneužívání médií k očerňování protivníků, kriminalizace pouhých názorů v zájmu "vyššího dobra".

Dělá se mi z toho na blití a to i přesto, že Bátoru považuji za lehce autistického podivína, který si za část svých problémů může sám, protože není schopen se srozumitelně a jasně vyjádřit do médií. Být na jeho místě, tak na Kalouska podám žalobu na ochranu osobnosti, kterou musí s naprostou jistotou vyhrát. Nikdo o nikom nemůže vykládat, že je pedofil a nácek, obzvlášť pokud je to ministr a ještě navíc to není pravda.

Jelikož se pak celou dobu bavíme o extremistických názorech pana Bátory a jeho populistické teroristicko ultrapravicové iniciativě DOST, dovolím si zde prezentovat body z jejich manifestu. Po jejich přečtení jsem dospěl k názoru, že jsem také extremista, nácek a nebezpečný živel. Ani vteřinu bych totiž neváhal s přidáním svého podpisu pod tento text:

- Uznávám rodinu založenou na manželském svazku muže a ženy za základní výraz lidské sounáležitosti a odmítám snahy o její demontáž.

- Uznávám nestejnost a komplementaritu muže a ženy a odmítám shora řízený program bezpohlavní společnosti.

- Uznávám výsostné právo rodičů na hodnotovou výchovu potomků v souladu s přirozenými mravními normami a odmítám snahy o ideologizaci školních výchovně-vzdělávacích programů.

- Uznávám hodnotu právního státu a principu presumpce neviny a odmítám jakékoli pokusy o porušení tohoto principu i snahy vnést do české legislativy vágní, právně irelevantní termíny, např. „extremismus“.

- Uznávám hodnotu národa a vlasti jako konstitutivní prvek utváření lidské osobnosti a odmítám se rozplynout v tavicím kotlíku vykořeněného kosmopolitismu.

- Uznávám hodnotu autentického náboženství a odmítám jeho řízené odstraňování z veřejného života, ale také jeho zneužívání pro nenáboženské cíle.

- Uznávám západní, anticko-křesťanské kořeny naší tradiční kultury a odmítám její účelové „úpravy“ v duchu tzv. politické korektnosti.

- Uznávám relativní hodnotu různých lidských kultur a odmítám snahy o jejich umělou nivelizaci za účelem utvoření jediného multikulturního „světového názoru“.

- Uznávám nedotknutelnost soukromého vlastnictví a odmítám snahy o zpochybnění této nedotknutelnosti.

A jedno pro všechny cenzory, sociální inženýry a další parchanty:

 

 

Autor: Dan Vávra | čtvrtek 25.8.2011 15:37 | karma článku: 38,77 | přečteno: 3428x
  • Další články autora

Dan Vávra

Děti jsou přežitek

21.1.2019 v 10:22 | Karma: 47,98

Dan Vávra

Zakažte lůze myslet!

9.2.2017 v 0:07 | Karma: 36,73

Dan Vávra

Národ Putinových agentů

5.1.2017 v 18:30 | Karma: 39,78

Dan Vávra

Mrkev v zimě, silvestr ve dne...

1.1.2014 v 20:56 | Karma: 28,42

Dan Vávra

Díky všem za „vyhozený“ hlas!

28.10.2013 v 16:25 | Karma: 47,37

Dan Vávra

Jak si nakrást snadno a rychle

6.1.2013 v 23:25 | Karma: 39,36

Dan Vávra

Zasaď strom, zabiješ člověka

19.7.2011 v 1:06 | Karma: 35,31

Dan Vávra

Encyklopedie pirátů silnic

11.7.2011 v 17:43 | Karma: 38,14

Dan Vávra

Kdož sú čeští bojovníci?

10.5.2011 v 21:03 | Karma: 34,98

Dan Vávra

Kočí, Tluchoř a "blbý" policista

15.4.2011 v 15:31 | Karma: 32,83

Dan Vávra

A DOST!

14.4.2011 v 0:39 | Karma: 40,77

Dan Vávra

Milá inkvizice z iDNES

12.4.2011 v 14:31 | Karma: 40,34

Dan Vávra

Bártakiáda

8.4.2011 v 18:00 | Karma: 37,30
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10646x
Dělám videohry. Dřív jsem tu měl napsané, že jsem liberál, ale to bylo před tím, než se zcela otočil význam toho slova. Jsem tedy v něčem konzervativec, v něčem libertarián, ale škatulky my jsou vlastně zcela ukradené a řídím se podle sebe.

Facebook

Twitter

Instagram

Seznam rubrik