Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Oba póly názorového spektra se dopouští v podstatě stejných klišé a nemají si co vyčítat. Na obou stranách je zcela zřetelně cítit naprosté pohrdání a zesměšňování názorů druhých.

1 6
možnosti
Foto

D28a66n 45V13á32v53r49a

18. 9. 2015 11:32

To je samozřejmě z vaší strany naprostá demagogie. Někdo si začal a zbytek je jen důsledek a reakce. Momentálně je to u nás tak, že média zastávají prakticky výhradně jeden názor a kdokoli si kdykoli dovolil vystoupit z řady a to i velice umírněně, dostal po čuni a nálepky. Pohrdání, opovržení, mentorování a zesměšňování lidí s jiným názorem na některé problémy tu máme už roky. Logickou reakcí na to je stupňující se odpor z druhé strany, vytváření všelijakých alternativních, undergroundových informačních kanálů a také nárůst extremismu. Za nevraživost jaká tu panuje můžou "intelektuálové" tím jak se tu dlouhé roky valná většina z nich chovala. Dá se to poměrně snadno statisticky dokázat. Kupříkladu tady na iDnesu vypotí desítky článků a komentářů na téma imigrace týdně. 90% z nich vyjadřuje pouze jeden postoj a nálepkuje každého kdo s ním nesouhlasí. Nedávno tu pan Lavay na tohle téma napsal hezký blog, kde červeně a zeleně zvýrazňoval nálepky v článku pro obě strany.

8 2
možnosti
Foto

Docela mě mrzí, že autor jedním dechem odsuzuje to, že ta "pražská kavárna" háže všechny do jednoho pytle... sám ale dělá přesně to stejné.

2 9
možnosti
JN

J67i57ř52í 68N30o52s49e81k

18. 9. 2015 6:25

Víte, co je nadsázka, nedejbože satira? Někde v kavárně se zeptejte.:-)

13 1
možnosti
Foto

Tak za mě R^ a pochopitelně ten nástroj na ohřívání vody :-)

4 0
možnosti

O tom budou debatovat multiborci nad šálkem kávy, s nohou přes nohu a na konci debaty se shodnou, že jste horší než Hitler.

Pak to bude v TV, protože multi je přeci skvělá myšlená a budete veřejně haněn (jak se tomu děje, když někdo označí někoho za rasistu)...

To je teda doba ;-D

18 0
možnosti
PS

Ale co je pražská kavárna ? Pojem ,který vypustil Zeman. Proč je společnost rozdělená na proruské podivné týpky varující před islámem a protiputinovské týpky přijímací masy muslimů ?  Nebezpečí představuje jak šílený diktátor putin, tak muslimská ideologie v tisícihlavém davu vynucujícím si volné obsazení EU. Copak lidé nevidí obě nebezpečí, které  tlačí na demokratickou Evropu z obou stran? Rozhlédněme se kolem sebe.

2 3
možnosti
FK

Akorát s tím rozdílem, že Putin je pro Evropu dneska asi tisícinásobně menší hrozba, než třeba Erdogan

7 0
možnosti
PS

Trochu nadsázka, ale pokud se rozhlédnu po médiích a některých spoluobčanech, bohužel přesný obraz . Škoda, že následky si odskáčeme všichni společně. Ti , co je s radostí přijímali, i my, kteří jsme se snažili varovat před sebevraždou a destabilizací Evropy.

14 0
možnosti
RS

Pane Vávro, pěkně jste mi nandal. viz. http://www.radimdoktor.blog.idnes.cz. Ale snad ve všem nevyhovuji Vašemu zadání.

radimdoktor

0 0
možnosti
JS

Brilantní analýza "pražské kavárny". R^;-D;-D;-D Samozřejmě karma.

20 0
možnosti
RH

Vy se bez těch škatulek asi neobejdete... :-/

4 7
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10646x
Dělám videohry. Dřív jsem tu měl napsané, že jsem liberál, ale to bylo před tím, než se zcela otočil význam toho slova. Jsem tedy v něčem konzervativec, v něčem libertarián, ale škatulky my jsou vlastně zcela ukradené a řídím se podle sebe.

Facebook

Twitter

Instagram

Seznam rubrik