Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

"přivandrovalec, rasista, komik, populista, blbec, klaun, brouk pytlík.."?

S výjimkou toho přivandrovalce ostatní charakteristiky pana Tomia docela sedí. Teda blbec také není, ale o to je nebezpečnější.  A to nezávisle na poměrech v ČT. 

Vyberme si třeba problém se šmejdy. Celá léta byli panu Tomiovi zcela lhostejní,. přestože naše seniory holili drze a důkladně. Teprve poté, co zaznamenal masovou reakci na dokument Silvie Dymákové (tedy nikoli po shlédnutí filmu, ale po odezvě na něj), ucítil silné téma a začal se angažovat. V tom je zásadní rozdíl mezi ní a jím. Právě v této věci je pan Tomio dobyvatelem již vyražených dveří, který předstírá, že jemu náleží vavřín za jejich vyražení. Nenáleží. A právě tím se liší populista od ne-populisty.

0 0
možnosti
Foto

Posledních 168 hodin - to není jediná dehonestace ČT prostřednictvím stejného pořadu na t. Okamuru:  viz  http://www.ceskatelevize.cz/porady/10117034229-168-hodin/213411058250414/video/

0 0
možnosti
Foto

Plný souhlas a velice dobře vystiženo resp. popsáno. Já to vnímám obdobně a možná ještě k horšímu stavu než je zde velice pěkně popsáno.

Největší průser je, že takřka všichni od příchodu ředitele Dvořáka se snaží dělat prostřednictvím "NAŠEHO" veřejnoprávního média politiku 5. kolony. Vlastní - někým určený či stanovený - politický programový styl ČT - většinou neobjetivně nahrávající zvýhodněné podmínky některému z momentálně vládnoucích stranických subjektů (koalice, apod.). Zejména vysílání ČT 24 je právě z tohoto hlediska neobjektivní a vysoce nevyvážené. Za pomocí stále stejných opakovaně omílajících nesmysly politologicko-analytických kecálků, skoro vždy konspirativně oblbují, nekonkrétně dedukují nesmysly ve stylu "jedna paní povídala", bulvarizují dění a potažmo neustále proklamují a nezákonně veřejně šíří poplašné zprávy všeho druhu.  Všímejte si navíc, kolik nesmysly žvanících - mínění převážné části společnosti oblbujících parazitů, je na ČT napojeno A všichni tito - tyjící z našich peněz, nás za to opakovaně oblbují stylem degradujícím demokracii. Malé strany ve volbáchnemají vůbec žádnou šanci prorazit. Je to hnus a fialové tečky za naše peníze .... horší než za bolševika. A já tam byl, já to viděl, já to vím. A já bé-el-bé cinkal klíčema No hrůza a děs kam jsme to dopracovali.....!RvX[>-]

0 0
možnosti
PM

Stačí chvíli Okamuru poslouchat a je jasné že jde o populistu hýřícího nápady které ani on nemůže myslet vážně. Ale kterými se snaží nalákat masu ovčanů. Třeba jeho výrok "v referendu by lidi mohli hlasovat o všem mimo Ústavy. Tedy třeba o zrušení Senátu". Aspoň jako bývalý senátor by mohl vědět, že Senát je nám dán Ústavou (ať se nám to líbí nebo ne).

Zkrátka, Okamura je populista s rychlými, jednoduchými ale úplně blbými nápady. Takže většina kritiky na jeho hlavu je oprávněná.

0 1
možnosti
JP

J42a15n 56P39a26p55e54ž

25. 1. 2014 22:37

člověče nešťastná. Pod svou fotkou píšete, že "chčijete proti větru", možná tím chcete naznačit, že se "jen tak nenecháte vochcat", ale v tomhle případě vás pan Okamura, tedy spíš jeho loutkář pan Jaroslav Večerníček Novák vochcal jak malinu:) Naskočil jste na kecy jak proletáři na Lenina. Pokud jste ještě nepochopil, že je to všechno od pana Jaroslava Večerníčka Nováka podnikatelský záměr, pak máte ještě co dohánět. Pan Okamura je jen loutka, učí se sice chodit stále lépe a lépe, ale provázky drží v ruce pan Novák. A nutno přiznat, že mu to vychází. Jen na následující 4 roky je to nejméně 172 milionů Kč na podpoře státu Úsvitu a asi hodně dobře prodané knihy, které se už jistě po večerech píší.

2 1
možnosti
VS

Pane Bože, jak se ještě dneska může někdo soudný zastávat Okamury?!? Jestliže přehlédneme to, že je to opravdu populista jako řemen, lehký rasista a těžký xenofob (což je obzvláště pikantní vzhledem k jeho původu), to autorovi nevadí, že je to takový klaun a trapák? Nebo to jenom nevidí? Nebo vidět nechce? Další věc, která je hodně zajímavá a o lecčems svědčící, jsou lidé, kterými se obklopuje, v parlamentních volbách to byl např. Vít Bárta, nyní nominoval jako lídra svého hnutí do europarlamentu Kláru Samkovou. Zkrátka Okamura - NEVER MORERv!

2 1
možnosti
JV

Referenda v nasich podminkach jsou hloupost. To posledni stalo 400 M ! A ted si predstavte, ze by se kazdy mesic hlasovalo o nejake blbosti. Lidi by uz byli tim tak otraveni, ze by se sotva dostavilo par tisic duchodcu. A jak by potom dopadlo referendum o navyseni duchodu, to si muzeme predstavit. To same s tim odvolavanim politiku, kteri nejsou dostatecne populisticti.

3 2
možnosti
RP

Vše se dá rozumně nastavit, aby nešlo referendum příliš zneužít

1) je navrženo elektronické hlasování, které vyjde na zlomek normálních "lístkových" voleb

2) referendum by mohlo být vždy po nějakém čase

3) proč nedat pár milionů za referendum, když by stát mohl ušetřit miliardy za zkorumpovaný projekt

4) když by referenda nebyla příliš často, tak by se naopak lidé více zajímali o politiku, viz. volba prezidenta. Dlouho tu už nebyla taková debata mezi občany

A osobní názor. Když by se podařilo z nezájmu občanů nějaké skupince prosadit nějaké výhody pro sebe, tak by to rozpoutalo takovou diskuzi, kdy by se v následujícím referendu toto zrušilo. Zmiňovaní důchodci jsou si myslím zrovna špatný příklad, protože většina co znám, tak se spíše snaží, aby se jejich děti a vnoučata měly dobře a sami jen přežívají.

1 0
možnosti
DH

Výborný blog, naše celá mediální žumpa, co se týká pana Okamury, opět se zase předvádí. A představte si, že on je navíc ještě nejdůvěryhodnější politik, no fúúúj, to se přece taky neodpouští.

7 5
možnosti
KK

Abyste se z toho vašeho pitomia nepos...:-/

3 6
možnosti
FD

Okamurovci vraceji uder :)))

Zaznela tam strasne pravdiva veta: Prestanme se Okamurovi smat. Poslouchejme, co říká a berme ho vazne. Ten clovek je nebezpecny.

To bych tesal do mramoru.

7 2
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10646x
Dělám videohry. Dřív jsem tu měl napsané, že jsem liberál, ale to bylo před tím, než se zcela otočil význam toho slova. Jsem tedy v něčem konzervativec, v něčem libertarián, ale škatulky my jsou vlastně zcela ukradené a řídím se podle sebe.

Facebook

Twitter

Instagram

Seznam rubrik