Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FV

Nemáte zač. Já si nyní počkám jak zužitkujete těch 12 melounů.

1 0
možnosti
Foto

J24i98ř38í 53K69r81á47m

28. 10. 2013 18:42

Dane, kdyz uz chces agitovat, tak aspon nelzi! KDU-CSL se necpe do vlady, ale pokud ma 6,7% hlasu, tak logicky ma moznost se do vlady dostat. Vlada neni o JEDNE strane, ale o schopnosti dat dohromady vice politickych subjektu. Az jednou pochopi Svobodni, ze ty vecne utoky na vsechny nikam nevedou, mozna budou v pozici KDU-CSL, ze budou moci jit do koalice s nekym. A ver mi, ze koalici jako volic KDU-CSL jim vycitat nebudu. Proto jsem je zvolil, aby zastupovali muj hlas. A zatim me nezklamali, narozdil od CSSD se nerozpadaji ani nepomlouvaji jine strany.

7 7
možnosti
PH

P75e52t50r 22H76á21l23a

28. 10. 2013 18:33

Škoda, že Piráti, kteří se k myšlence svobody tak hlásí na internetu, ji odmítají v ekonomické praxi... dohromady by to bylo přes 5%.

3 2
možnosti
Foto

To snad myslíte, aby se začlenili do Svobodných? 8-o8-o

To ani komentovat nemůžu.

2 2
možnosti
Foto

Svobodným k výsledku gratuluji, ač jsem je nevolil.

Obávám se však, že vlastní volební výsledek hodnotíte bez ohledu na ostatní vlivy. Ale co, je přece vaše věc jak dokážete akcentovat realitu.

3 1
možnosti
AZ

Tak tohoto Vašeho názoru a gratulace si vážím, vzhledem k tomu jak zartputilým kritikem Svobodných jste v předvolební době byl. :-)

2 0
možnosti
LF

Škoda, nebyl podle mě až tak nepřekonatelný problém dohodnout se na společné koaliční kandidátce Svobodných a Pirátů a obě strany by potom měly slušnou šanci někoho do parlamentu protlačit.

1 3
možnosti
Foto

D47a28n 87V96á93v59r78a

28. 10. 2013 18:26

Obávám se, že Piráti jsou extrémní levice. V některých věcech se shodují, ale pro mě je třeba nepodmíněná dávka, což otevřeně podpořili, něco naprosto nepřijatelného.

4 2
možnosti
JL

Pravice by se měla sloučit a levice taky. Bylo by to přehlednější a malé strany by pořád neskuhraly, že nejsou v parlamentu.

0 0
možnosti
Foto

D98a75n 26V89á45v84r44a

28. 10. 2013 18:28

Akorát je v tom vašem geniálním plánu takový drobný problém. Máme se sloučit s Kalouskem, Pospíšilem, Šťastným a Bobošíkovou? Nebo muslíte, že až někdo oznámí ten plán na sloučení, tak ti škaredí zlí lidé sami odejdou? Takhle to bohužel na světě opravdu nefunguje.

4 1
možnosti
MK

Pane Škrabánku, jako konzervativec uznávám trochu jiné hodnoty než Svobodní. Například jsem zastánce toho, že stát má mít určité slovo v sociální pomoci. To vám nebudu rozepisovat , to si můžete přečíst zde. http://www.konzervativnistrana.cz/program/podrobny-program.html

Nicméně společně se Svobodnými sdílím jejich náhled na EU a dotace...je jedno kam. 

Jestliže zemědělec dostane na hektar pole dotace 5000 tisíc korun, tak ty peníze musí stát nejdříve někde získat a jak je získá? Tím, že si je vezme od Vás ve formě daní. 

Takže vy si třeba koupíte rohlík za 1,5 koruny a budete se radovat, jak jste ten rohlík výhodně koupil, ale ve skutečnosti jste za něj zaplatil 1,7 koruny. 

Další věcí je, že dotace nenutí k efektivitě. Pokud mám svoje jisté, proč se snažit. Jak to, že dnes je u nás dražší výroba mléka než na Novém Zélandě, kde dotace do zemědělství omezili a přesto jsou levnější? 

Jsem zastáncem toho, že stát by měl podporovat zemědělství, ale ne formou dotací, ale například formou daňových úlev pro zemědělce, protože zemědělství je dost specifický obor podnikání.

2 1
možnosti

Pokud nahradíte dotace daňovou úlevou neznamená to v podstatě také dotaci? dotaci nepřímou na které mnozí, nejen Svobodní, velmi rádi zapomínají (viz energetika). navíc velmi pochybuji o tom že by snížené daně vyrovnaly výpadek dotací. Tady stačí myslím srovnání daní odvedených ze zemědělství s dotacemi do něj vložených.. 

Podívejte ani já nejsem fanatickým zastáncem dotací jako takových, ale nevidím cestu jak z nich ven, to prostě nelze. Vždy tu byly a vždy tu budou, ať přímé či nepřímé.. Prohlášení "Zrušíme dotace" považuji za takový výkřik bez významu na který se ale chytne mnoho lidí kteří mají pocit že jim všichni berou z jejich zasloužené mzdy. Ale o samotné problematice toho kde chtějí brát nemají moc přehled.. Dle mého jim chybí odborníci z ostatních oborů, IT a ekonomii už mají zmáklou ("jediný ekonom jsem já, ostatní jsou IT, grafici..."  pan Mach)

2 1
možnosti
Foto

To hokynářství je odporné. Vy se starejte o své ideje a o to, jak pomocí starých receptů, které způsobily krizi, tuto krizi vyřešit.

0 8
možnosti
LS

Vy už taky nevíte kam se nacpat, aby si vás někdo všiml, šumperská vymyšlenino.

5 0
možnosti

jinak bych chtěl poděkovat příznivcům Svobodných že se konečně objevili na diskuzi.. Už jste mi chyběli.. :-)  Zároveň se jim omlouvám, před volbami jsem jim dával kolem 1%, spletl jsem se.

6 1
možnosti
Foto

Myslíte to tak, že je trochu necitlivé, aby Svobodní diskutovali pod článkem o Svobodných, kde se konstruktivně analyzují volby a děkuje za hlasy pro Svobodné, jo ;)

Jinak my jsme před volbami vesměs počítali najisto s 1,5 % (dá se dohledat na fóru, FB atd.), optimisticky doufali ve 3, a deklarovali samozřejmě 5, aby aspoň těch 1,5 bylo jistých :). Mohl jste se zeptat a ušetřit se zbytečného zklamání ;)

4 2
možnosti
JR

J48a97n 15R11á76ž

28. 10. 2013 16:58

Hlavni důvod proč jsem přesvědčoval odpadlíky od ODS aby spolu se mnou dali hlas Svobodným bylo,aby získali dost hlasů, aby se konečně o jejich programu vedla seriózní diskuze a vedlejším efektem získání příspěvku, který pomůže financovat provoz.

Obojí se podařilo. A tak já osobně jsem se svou volbou spokojený.

9 2
možnosti
ZK

Z50d87e35n34a 66K46o81č13í

28. 10. 2013 17:31

Fanatický Machjugend je sám se sebou spokojený a to je dobře.

Připouštím však skutečnost, že zrušení některých úřadů tak, jak má ve svém programu, podporuji i já. Bohužel neochota ke spolupráci s kýmkoliv, tuto stranu dopředu diskvalifikuje z boje o poslanecká křesla. !!

0 3
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10646x
Dělám videohry. Dřív jsem tu měl napsané, že jsem liberál, ale to bylo před tím, než se zcela otočil význam toho slova. Jsem tedy v něčem konzervativec, v něčem libertarián, ale škatulky my jsou vlastně zcela ukradené a řídím se podle sebe.

Facebook

Twitter

Instagram

Seznam rubrik