Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TM

T52o48m96á73š 87M32e80t54z

30. 10. 2013 18:05

Nechci se pouštět do akademických debat, ale pokud jsem dobře sledoval média, i takový člověk, o kterém jsem si myslel, že ví, kam se svět točí, - hudebník Václav Koubek - nejdříve podporoval TOP 09 a posléze podpořil Svobodné s odůvodněním, že o nich do té doby nevěděl. IMHO Svobodní doplácejí na malou viditelnost, měli by s tím něco dělat, myslím, že potenciálních voličů by se našlo docela dost...

9 0
možnosti
TM

T48o12m82á46š 48M61e38t19z

30. 10. 2013 18:12

Teprve teď jsem si přečetl včerejší příspěvek pana Chrástka. Obšírněji vyjádřil to, co jsem chtěl vyjádřit já.

0 0
možnosti
JN

Pánové svobodní. Jenom jestli situaci nepřeceňujete. Vy jste nedostali řadu hlasů PRO. Vy jste dostali spoustu hlasů členů ODS, kteří hlasovali PROTI vlastní straně. Pokud se ODS alespoň trochu vzpamatuje, spoustu včera vašich hlasů se jim vrátí. Abyste nebyli zaskočeni u příštích voleb. Nejsem proti vám, protože nestuduji váš program. Zatím vás neberu vážně. Protože je to vyhozený hlas. Dávám hlas pravici, která má šanci se do sněmovny dostat. Letos to rozhodování bylo hodně těžké.

0 2
možnosti

a jakou pravici máte na mysli? Tu pravici, která ani neví co to pravicové hodnoty jsou?

6 0
možnosti
MK

Ano vyhozený hlas to nebyl, nicméně jste pořád volil z 20% CSSD, ze 14% komunisty z 18% Babise atd...jelikoz tim ze se Svobodni do snemovny nedostali vas hlas byl proporcne rozpocitan, takze dekuji ze jste volil Komunisty R^.

0 17
možnosti

pokud nebudete volit podle svého přesvědčení, tak se tu nikdy nic nezmění. Chcete říct že jsem měl volit ods top09 nebo lidovce? To tedy pěkně děkuju.

14 1
možnosti
HP

H47o11n81z12a 26P65i14t46á80k

30. 10. 2013 11:02

Neverim, ze kampan ANO stala 40M. Babis byl vsude, v novinach, u cesty, na netu, v TV, v metru s koblihou ja uz cekal, kdy na me vykoukne v kuchyni.

3 0
možnosti
FV

Nestála. http://www.anobudelip.cz/cs/o-nas/financovani-ano/seznam-darcu/ 67,7 mega a to je jen to co zveřejnili :-)

0 0
možnosti
Foto

P89e36t49r 18U60g27r50i51n

30. 10. 2013 9:30

Svobodní mají skvělí program směrem dovnitř tohoto státu. Z mého pohledu je to přesně to co tenhle stát potřebuje. Nicméně jejich program směrem ven je totální a pragmatičnost postrádající blbost, která lehce potopí i to co je skvělé a dobře míněno směrem dovnitř tohoto státu ... Omluva, ale vidina izolace mě opět spolehlivě odradila od Svobodných ... Trochu více pragmatičnosti a zdravého rozumu v přístupu k EU a budou Svobodní dobrou alternativou ... nyní však říkám, že tohle raději ne i za cenu toho socialismu.

2 0
možnosti
MB

M88i26l60o15š 55B39é51m

30. 10. 2013 10:38

Vidina izolace je mystifikace.

8 0
možnosti
LC

Kolegové, Svobodní mají dobré názory a program, ale nedokáží ho prodat. Nejsem jediný, kdo si toho všimnul. Je to jejich velká chyba a jsem přesvědčen, že při troše snahy mohla být 5% hranice překonána. Pan Mach je velmi inteligentní člověk, bohužel však volby v ČR nerozhodují z většiny inteligentní lidé, ale spíš konzumní masa, která potřebuje jednoduché závěry. Proto by v další kampani, která jak doufám (vzhledem k výsledkům vloleb) nebude až za 4 roky, je nezbytně nutné, aby se zaměřili na "prodej" programu skutečným voličům, nikoliv spolustraníkům a vysoce inteligentním podporovatelům, kteří si Svobodné najdou sami. Chtělo by to rozdělit obyvatele ČR podle kritérií na pár skupin (např. mládež, běžní zaměstnanci, podnikatelé, rodiny s dětmi a důchodci) a pro každou skupinu zformulovat jedno či pár jednoduchých hesel, které popíší, co program Svobodných pro ni bude znamenat. V pozadí můžou probíhat odborné přednášky pro vysokoškoláky, ale masově mezi veřejností je potřeba hlásat program jednoduše a klidně ho podpořit rozdáváním koblih, guláše nebo párků Taková laciná blbost a jaký to udělá dojem na jednoduché lidi... Volební klip je vysílán na veřejnoprávní TV zdarma a natočit kvalitní videospot dnes zvládne spousta nadšených studentů v takřka profesionální úrovni a určitě to bude vypadat a hlavně působit na masy lépe, než jen suchá přednáška na jednobarevném pozadí. Ano, bylo by fajn, kdyby stačilo odborně přednést program, ale tak to prostě v ČR nefunguje, volby rozhoduje úplně někdo jiný, než je možno takto oslovit. Držím palce a doufám, že příští kampaň bude podstatně nápaditější, snad by na ni mohlo zbýt i pár peněz z uplynulých voleb! P.S. doporučil bych změnit i logo Svobodných, Beran působí na lidi negativisticky (je potřeba něco pozitivního!) a také bych se rozhodně vyhnul pokusům o agitaci na cizích shromážděních. Tím si rozhodně dobré jméno Svobodní neudělají.

7 0
možnosti
JH

Byl jsem ve volební komisi. S ohledem na silně levicový region jsem spíš očekával, že jediný hlas pro Svobodné bude ten můj. O to větší překvapení bylo, že jsme jich ze 456 dostali deset. Takže je na čem stavět a potřeba pracovat abychom jich, v příštích volbách, dostali alespoň 30.

15 1
možnosti
BK

Tak jsem váhal mezi KDU a SSO (to je dilema, co? ;-D), ale nakonec jsem vám to tam hodil. Autentický konzervativec skutečně zoufale nemá koho volit. Jinak skutečně, jak už tu někdo psal, selhává propagace. Nedostatky SSO: a) osobnosti (Petr Mach a pak pusto prázdno), darmo, je potřeba nějaké osobnosti najít a zapojit, b) propagace (ignorace venkova, přestože i tam je dost lidí se zdravým selským rozumem)

Tak uvidíme příště.

6 2
možnosti

V10í15t 18Š51e91s14t92á26k

29. 10. 2013 20:38

Ignorace venkova - v jakém směru?

a) Mají Svobodní nabídnout nějaké téma pro venkov? Jaké?

b) Mají se Svobodní více ukázat na venkově?

U b) si nejsem jistý - asi by to bylo fajn, ale těžko to dělat s malým rozpočtem.

0 0
možnosti
PH

P16e77t36r 55H49á28l90a

29. 10. 2013 16:06

Ohledně dotací v zemědělství - české potraviny budou mít vždy potenciál být kvalitnější, neb dálkový dovoz nutně kvalitu potravin snižuje. Otázka soběstačnosti je pro tak malou zemi bezpředmětná, v případě krize by si naše eventuální nadstandardní zásoby okolní státy prostě dobyly.

0 0
možnosti
PM

Tak najednou je ODS pravice? :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10646x
Dělám videohry. Dřív jsem tu měl napsané, že jsem liberál, ale to bylo před tím, než se zcela otočil význam toho slova. Jsem tedy v něčem konzervativec, v něčem libertarián, ale škatulky my jsou vlastně zcela ukradené a řídím se podle sebe.

Facebook

Twitter

Instagram

Seznam rubrik