Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

_-1-_

11. 9. 2011 21:13
Tento článek by se měl objevit na první straně tištěných

deníků.

0 0
možnosti
JH

Uplink

11. 9. 2011 20:50
souhlas až na drobnosti...

Plně s tebou souhlasim, ovšem v článku jsem narazil na pasáž, která se mi až tak moc nelíbí.

.

"Musí dostat práci, aby neměl čas přemýšlet o blbostech a večer unavený usínal, stejně jako všichni ostatní. ...... a klidně uměle vytvořená pracovní místa. .."

.

Musí dostat práci.... na jednu stranu je to samozřejmě asi východisko aby nepostávali celý den u barů, heren a omezení kriminality. Na druhou stranu co tomu řekne člověk co normálně na pracáku schání práci už léta a nemůže najít (oblasti kde se zavíraly velké podniky - sklárny a pod.). Jaký pak na to má pohled člověk co je na druhé straně republiky a nemže najít práci a romům pracovní místa uměle vytvoří. Já vim, že je to dost zamotanej kruh, ale jak jsi již řekl, chyba je na straně přijímače..... A co teď .... Chce to skutky a né jenom projevy poslanců a organizací...

1 0
možnosti
KASNTH

kladivo a srp, naroste ti hrb

11. 9. 2011 17:28
Když nekorektně jde i korektně

a Daniel Vávra to umí.R^ Dobrý článek, realita je realita.

0 0
možnosti
C

cojanato

9. 9. 2011 23:04
Jsi docela dobrej...

ale ti, co u koryt a vetsina na nejvyssich postech, ti nemaji zajem skutecne problemy resit.

Chtelo by to dat jim "kopacky" a nacerpat novou krev.

1 0
možnosti
ZC

Zefram Cochrane

9. 9. 2011 22:43
Fakt dost dobrý

konečně se někdo pokusil vyjmenovat skutečné problémy.

Také jsem nikdy nedokázal pochopit, proč máme problémy s kradením kovů a nikdo nekontroluje výkupny. Prostě výkup některých věcí nebude možný bez dokladu o nabytí. Jak může obyčejný občan nosit do výkupny víka od kanálů, stovky metrů troleje či elektrického vedení? Policie by měla ve výkupnách dělat pravidelně nepravidelné prohlídky a kde takvý materiál najdou, tam napaří pokutu jak kráva na hranici likvidačnosti takového podnikání. Pokud se to bude příště opakovat, podnik zavřít a zavřít i majitele (nejlépe skutečného a ne žádného bílého koně).

Herny, hrací automaty a vůbec hazard je velmi bolavé našich ministrů financí a pan Kalousek přímo perlí jak odkládá alespoň zdanění. Dalším důkazem je, jak se ministerstvo prázdné pokladny stále snaží zabránit obcím, aby si hazard regulovaly.

1 0
možnosti
KASNTH

kladivo a srp, naroste ti hrb

11. 9. 2011 17:22
Re: Fakt dost dobrý

SprávněR^

0 0
možnosti
W1

Woren 1

9. 9. 2011 21:46
Konečně to někdo řekl,

ale měl to říci bohužel, někdo úplně jiný. Například pan president (který cituji "je spíše na straně Rómů") ,nebo předseda vlády pan Nečas (ale ten zase nemá čas na prkotiny, řeší prioritně Bátoru a zákony, které mají dále ještě více oškubat majoritu).  Takže máte mladý muži ode mě karmu a až vstoupíte do politiky i můj hlas. Blahopřeji.

0 0
možnosti
DD

budvarek

9. 9. 2011 20:54
-

Problém dobře popsán, ale nevím, jestli se dá srovnávat vietnamská menšina s romskou. Vietnamci se od nás chováním tolik neliší. Nemuseli se tolik měnit, největší problém s jazykovou barieru víceméně překonali, obzvlášť ti mladší. Hodně jim pomáhá i to, že dokáží žít velice skromně a pokorně. Romové často bydlí v polorozpadlých obydlích, ale přesto bezhlavě utrácí, musí mít drahé auto, nebo jiné elektronické vymoženosti. A ke konci měsíce nemají na jídlo, na zaplacení nájmu a tak. To vietnamci jsou pokládaný za lepší hospodáře.

0 0
možnosti
RH

R. Hrabovský

9. 9. 2011 16:09
...

R^

0 0
možnosti
M

milenkamikes

9. 9. 2011 12:23
KARMA

VVV

0 0
možnosti
JM

janacz

9. 9. 2011 11:59
Článek je dobrý

idea dobrá, realizace .....  horší ;-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10646x
Dělám videohry. Dřív jsem tu měl napsané, že jsem liberál, ale to bylo před tím, než se zcela otočil význam toho slova. Jsem tedy v něčem konzervativec, v něčem libertarián, ale škatulky my jsou vlastně zcela ukradené a řídím se podle sebe.

Facebook

Twitter

Instagram

Seznam rubrik