Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

837

2. 9. 2011 19:52
Takže v podstatě teď by měl Dobeš postupovat

podle návodu firmy Kalousek a spol. tedy vzít záznamy z té demonstrace zelených aktivistů proti Bátory, zjistit kdo je z nich úředníkem ministerstva školství a všechny tyhle zelené extremisty kteří jsou neloajální ke svému ministrovi vyházet z práce.

To by potom bylo extremistického zeleného povyku, že přeci úředníkům ministerstva se nemohou upírat občanská práva. ;-D

0 0
možnosti

837

2. 9. 2011 19:36
Jo, jo bohužel je to tak

ti skuteční extremisti zase chtějí kádrovat, vyhazovat z práce  a posílat vzdělance do skladu tužek  nebo kotelen.

Je potřeba si uvědomit co že je to ten skutečný extremismus a fanatismus zleva, nesrovnatelně nebezpečnější než skinhedi s neonacistama dohromady.

Ekoteroristi, multikulturalisti, pacifisti, antiglobalisti a nejhnusnější forma jsou  ti antiamerikanisti kteří ze své třídní nenávisti jsou schopni se radovat nad mrtvými USA spojenci nebo otevřeně sympatizovat  s mohamedánskými teroristy, je to vlastně ten nejhorší kolaborantský humus jaký jsme tady kdy měli od konce války. Podivné že právě tihle nasadili na ministerstvo zahraničí toho svého Schwanzenberga který teď evidentně svým chlebodárcům splácí svůj dluh v tom svém svatém tažení proti Bátorovi aby odstranil z té zelené zadnice na ministerstvu školství tu přeošklivou osinu.

0 0
možnosti

peobox

2. 9. 2011 18:19
karma

karma jako prase.

podepisuji do posledního písmenka.

moc díky za super článek.R^

0 0
možnosti

pithart

26. 8. 2011 0:23
Karma

R^

0 0
možnosti

Perun14

25. 8. 2011 21:33
KARMA

článek se mi líbil, takže karma...

0 0
možnosti

JamesJosephWray22

25. 8. 2011 20:58
Článek je na mne

sice trochu moc útočný a malinko chaotický, nicméně máte ode mě karmu, protože  jsem signatářem manifestu D.O.S.T.  Takže mě každá pochvala potěší ;-)

0 0
možnosti

Cynyc_

25. 8. 2011 19:38
Další hysterický výkřik.

Pan Bátora je politický aktivista, což je u státního úředníka ze zřejmých důvodů považováno za nevhodné a nevkusné, neboť to vzbuzuje vážné pochybnosti o jeho nestrannosti a loajalitě ke státu. Všichni se shodneme, že se nedopustil ničeho nezákonného, ovšem vyjadřuje názory, které jsou v české společnosti velmi okrajové (viz desatero DOST na závěr, se kterým autor souhlasí, ale jinak málokdo; to by ovšem nevadilo) a budí dojem velké blízkosti názorům, které jsou v moderní demokratické společnosti považovány za nepřijatelné (rozdělování společnosti na my a oni, resp. slušní a neslušní, hledání kolektivního nepřítele či implicitní nadřazování jednoho etnika, resp. kultury, nad jiné). To, co autor v článku kritizuje, je svoboda slova: podle něj nemáme právo vyjádřit svůj názor na pana Bátoru či na vhodnost jeho zaměstnání ve státní správě. Kromě toho mu není zřejmá základní věc, že demokracie má právo netolerovat netolerantní ideologie, jak to nejpregnantněji vyjádřil Popper.

2 0
možnosti

Daniel Vávra

25. 8. 2011 20:04
Re: Další hysterický výkřik.

Málokdo? Okrajové? Já myslím, že jste úplně mimo realitu. Podívejte se tady čemu lidé dávají karmu, co nejvíc čtou a co chtějí. Že vám eurohujerská multikulti parta ve zprávách podsouvá karikaturu reality ještě neznamená, že se to všem líbí. A to co mi podsouváte, tedy vašimi slovy nepřijatelné názory: rozdělování společnosti na my a oni, resp. slušní a neslušní, hledání

kolektivního nepřítele či implicitní nadřazování jednoho etnika, resp.

kultury, nad jiné... tak to je vážený přesně to, co se děje a co dělají ti ochránci demokracije a tolerance.

Bátora vám není sympatický. Je to naprosto marginální člověk. ALe přesto lidé jako vy uděláte cokoli, včetně urážek, pomluv, lží a dalších sprostot abyste ho zničili. Přeju váým, aby někdo něco podobného provedl vám.

Ve svobodné společnosti slovo TOLERANCE není potřeba, protože ho plně nahrazuje SVOBODA. Tolerovat musíme jenom něco co se nám nelíbí. Vy tolerantní rozhodně nejste.

0 0
možnosti

laduk

25. 8. 2011 19:32
hm..

Je to fakt zajímavý, jak se poslanci snaží využít svého postavení a nechat vyhodit nepohodlného člověka z práce.

0 0
možnosti

Hegemon

25. 8. 2011 18:57
Jen

nevzdělanec si plete demokracii a anarchii. Demokracie není o tom, že si dělám a mluvím co chci. Pořád a stále tu jsou zákony. Pokud si chcete dělat a mluvit co chcete, tak chcete anarchii, což ale muže chtít jen omezený člověk. Pan Bátora je divný jedinec, ač s VŠ, tak do teď neumí mluvit a poskytovat rozhovory. Je mi trapně, že na ministerstvu je člověk, co neumí ze sebe dostat plynulou větu a nepamatuje si co bylo před dvěma dny viz. jeho rozhovory před prvním jmenováním. Zkuste zapřemýšlet, jaké má schopnosti a zkušenosti, aby vedl takový odbor. Stačí se podívat do CV a víte že nulové. Nejde o jeho asi omezený pohled na svět, ale jeho neschopnost.

0 0
možnosti

Daniel Vávra

25. 8. 2011 20:07
Re: Jen

Kde jste z mého blogu vyčetl, že chci anarchii? KDE? Já chci elementární dodržování zákonů, presumpce neviny a slušnosti. Vy lustrujete člověka kvůli jeho názorům a fandíte jeho naprostému zničení. Udělal vám něco? Udělal někomu něco? Co je vám vlastně vůbec po tom? Vy víte proč ho ministr přijal? Stejně jako vašim dalším kolegům i vám srdečně přeju, abyste někdy zažil podobnou dehonestační kampaň vůči své osobě jako Bátora. Nic jiného vás asi z vašich zhovadilých názorů nevyléčí.

0 0
možnosti

Defo

25. 8. 2011 18:31
Pěkně shrnuto

Pánové pseudohumanisté si pletou demokracii s demokratůrou. Pehe, Domeček na včely (Uhl), Václav dobrotivý (Havel) jsou její představitelé. Bohužel však neplatí, že u nás "zatím platí presumpce nevinny". Případ pana Fialy je dostatečně výmluvnou kauzou: http://k213.cz

Zajímavé je také video (prohlášení představitelky státu v závěru!) - poslechněte si soudružku do konce: http://www.youtube.com/watch?v=6EOL2O-rULk

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS