Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

hafusak2

17. 6. 2011 5:22
Výborně napsáno,

naprostý souhlas.Jen jedné věci jsem se zděsil: To obrovské množství mladých s mediálně vypranými mozky, které se tak vehementně zastávalo vlády. Kdybychom se posunuli v čase ještě dál před rok 1989 do dob politických procesů a poprav, pevně věřím tomu, že ti samí, kteří teď nadávali odborářům by zde štili oheň a síru třeba na Miladu Horákovou a domáhali se její popravy.Rv

2 0
možnosti
QCIC

Qui custodiet ipsos custodes?

17. 6. 2011 5:57
Re: Výborně napsáno,

R^R^R^!!

0 0
možnosti
QCIC

Qui custodiet ipsos custodes?

17. 6. 2011 4:07
karma!

uhodil jste hrebicek na hlavicku !!R^

0 0
možnosti
F

felson

17. 6. 2011 2:13
Generální stávka v roce 1989

byla za změnu systému. Změnit vládu má dnes právo každý dospělý občan  ve volbách.

2 0
možnosti
MB

Mopr22

17. 6. 2011 5:47
Re: Generální stávka v roce 1989

Ano. A vy opravdu chcete, aby a podporujete to, aby tam ta banda VV byla jeste tri roky? Necas je evidentne nevyhodi.

0 0
možnosti
H

habit-.!..

17. 6. 2011 1:45
... jinak, autore, gratuluji k velkému počtu příznivců...

... po přečtení jejich příspěvků jistě poznáš, kdo ti fandí...;-D

0 0
možnosti
PM

pm22

17. 6. 2011 1:14
Ten clanek je vystizny

To si, mam dojem, mysli ci takto smysli vetsina normalnich lidi.

Ne ti, co se palcaji u PC jako urednici, berou platy solidn, zabava a party a podobne - jedina to starost. Mlade zeny to same. Zadne parchanty a prat nejakemu blbovi ponozky. nejakou vysokou ci top modelink a zabava a orgasmus jako kredo zivotni. .

Jiste, vsem tem hvezdam a podvodnikum a prazakum tento stav plne vyhovuje,. Protoze kazdy  jakoby ma ma sanci si neco ukrast. Ze ? No a kdyz se to nepodari, tak zacnu nadavat. na vladu, parlament, na zbytecny senat a podobne. A pridam se k ovcanum :):):):) Abysh byl taky jako revolucni.

Ale asi to prijde. Cesi zase posledni, jiste. Ale.  Zacal Islamd, pokracuje Spanelsko. Mozna se prida zkorumpovane Recko a Portugalsko, i kdyz Portugalsko je zeme divna a nekolektivni. Spasene mluvici lide - splasene se chovaji, splasene jsou i kruti.

0 0
možnosti
.B

..motýl bombardér

17. 6. 2011 0:50
totalita

vs. demokracie. :-)

0 0
možnosti
K

kevinbb

16. 6. 2011 23:51
Presne napsano.

R^

0 0
možnosti
KB

Blackhawks

16. 6. 2011 23:42
uzasne!!!!!!!!!!!

skvele vystizne napsano a naprosto s vama souhlasim R^...budu ale vulgarni sledoval jsem dopoledne diskuse pod clanky ohledne stavky hnus jak se individua vyjadruji na adresu odboraru.zamerne jsem nenapsal diskuteri pac takovi nemaji s diskutery lautr nic spolecneho.prijemny vecer.

0 0
možnosti
H

habit-.!..

16. 6. 2011 23:41
... ps - když tak srovnáváte 89´ s dneškem...

... tenkrát nešlo o stávky, ale o demonstrace - se stávkou se tenkrát nijak nepočítalo...

...demonstrující tenkrát riskovali nejen střet s brutálními represivními složkami, ale i problémy v dalším životě, a to nejen jejich, ale i jejich dětí - a věřte mi, není to jednoduché se do třiceti živit krumpáčem a lopatou jenom proto, že otec kdysi před lety odmítl uznat, že byl pomýlený buržoazními živly...

...generální stávka pak byla řádně dopředu nahlášená...

... pokud si někdo vezme za rukojmí ostatní lidi, je to jen obyčejný terorista, ať je to doktor nebo řidič tramvaje... když někdo vyhrožuje, že když nebude po jeho, zablokuje dopravu, je to prohlášení stejné ho typu jako  "dokud nebudou splněny naše požadavky, popravíme každou hodinu jedno rukojmí"...

...to, že stávka nakonec skončila spíš srandovně (pro odboráře spíš trapně) než dramaticky, není zásluhou odborářské velkorysosti, ale velkohubosti - lidi se prostě zařídili tak, aby byly škody co nejmší...

0 0
možnosti
DV

Daniel Vávra

16. 6. 2011 23:49
Re: ... ps - když tak srovnáváte 89´ s dneškem...

Nechte už toho s těma rukojmíma a teroristama. Zajeďte se podívat do Afghánu, nebo Izraele, co to je terorismus a rukojmí a nedevalvujte význam slov. Rukojmím jde o život. Prasárna byla to co udělali doktoři, to bylo čisté vydírání, navíc ještě lhali, že odejdou a ani nechtěli a šlo jim primárně o peníze. Tramvaj není žádné vaše právo zaručené základní listinou práv a svobod a když nepojede, tak se maximálně nedostanete do práce. Jestli se vám to nelíbí, tak jeďte autem, nebo na kole. Žádná blokáda nakonec nebyla.

0 0
možnosti
JJ

stockbroker

16. 6. 2011 23:13
karma

Velmi dobre napsano. Duvody stavky chapu, nicmene forma provedeni se mi nelibi. Odbory obvinuji vladu z arogance, nicmene sami predvadeji aroganci ve stejne mire. A tim nemam na mysli ten pretrasany golf, ale napr. vyrok "stavkujeme i za vas". Tohle je podle meho ukazkovy projev arogance.

Navic chceme-li, aby stavka oslovila sirsi spektrum obyvatel, nesmel by exhibovat v primem prenosu nekdo jako p. Zavadil nebo ta ujecena pani, co mela orgasmus z toho, ze stoji metro. Pokud by nekdo precetl napr. tento dnesni zapis na blogu na te demonstraci, myslim, ze by se nad celou veci pozastavilo daleko sirsi spektrum lidi, nez jen ti, kteri jsou schopni sve myslenky formulovat pouze natolik lidove, ze mnozstvi takto oslovenych lidi k dosazeni nejakeho kloudneho cile je male.

0 0
možnosti
G

Gašpo

16. 6. 2011 23:30
Re: karma

S tým sa dá len súhlasiť, lenže v tom je práve ten problém, že sa hnípete v detailoch, ale podstata Vám uniká. Toto nebola stávka pár odborových predákov a pár demonštrantov, čo s nimi vyšli na ulicu. V tej účinkovalo pár tisíc normálnych ľudí, ktorý trčali v depách a z ktorých má možno vačšina podobný názor ako Vy. Šli do toho, pretože ich tá skorumpovaná banda serie rovnako ako Vás. Teraz si hovoria, že ak nabudúce bude niekto agitovať na nejaké protesty, tak sa na to určite vyserú. Na druhej strane je spokojná "vrchnosť", ktorej narastie arogancia a sebadovera a už vidím ako si zajtra v poslaneckej snemovni rozprávajú vtipy o "blbých rádiovkách". To je tam obľúbený výraz pre ten plebs, čo na nich vonku maká.

0 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10646x
Dělám videohry. Dřív jsem tu měl napsané, že jsem liberál, ale to bylo před tím, než se zcela otočil význam toho slova. Jsem tedy v něčem konzervativec, v něčem libertarián, ale škatulky my jsou vlastně zcela ukradené a řídím se podle sebe.

Facebook

Twitter

Instagram

Seznam rubrik