Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
O

okmnbhuij

17. 6. 2011 10:16
.

Nepoužívejte slova všichni, nikdo, my (když neříkáte kdo my)!!! Místo toho používejte já, já ne, "nás spolek zahrádkářů". Pak to totiž bude alespoň vyjadřování Vašeho názoru a ne nějaký trapný pokus o čtení mysli zbytku obyvatelstva...

.

Odboráři se podle mě chovají jako banda amatérů, takže o čem byste chtěl referovat? O jejich předstíraném nadšení (protože tak nejlépe bych ohodnotil ty reakce "publika" při projevech)? O tom jak skoro celá Praha si vzala volno, aby se nemusela stresovat kvůli partě uřvanců? Skutečně jediná zajímavá informace byla, že ta část obyvatestva, která volno neměla, vytáhla kola!

0 0
možnosti
JZ

adviser

17. 6. 2011 10:40
Re: .

Hm, tohle vypadá na kuří oko nebo pár broků v křídle husím ...

0 0
možnosti
A

AntiMarx

17. 6. 2011 10:15
Plácání o ničem

Slabina Vávry a podobných plácalů je, že jejich kritika je povrchní a obecná. Napíšou "vláda nedělá svou práci dobře" a považují toto tvrzení automaticky za platné. Jenže v čem vláda nedělá svou práci dobře ? Že je rozhádaná a nedokáže se jasně vypořádat s korupcí ? A to je všechno nebo ještě něco víc ?

Vláda nemůže jet podle not odborů, opozice a lidí, kteří je nevolili. S tím by se měl každý "z druhé strany" smířit, stejně jako nevoliči ČSSD se museli smířit s 8 lety její vlády. Demokracie je mimo jiné o respektu k výsledku svobodných voleb a to poslední dobou vypadá, že respektováno není. Každý máme možnost říci ve volbách, kdo nás má zastupovat v poslanecké sněmovně, v obecním zastupitelstvu, v kraji a děláme to.

0 0
možnosti
A

AntiMarx

17. 6. 2011 10:15
Re: Plácání o ničem

Nejde o to volit a pak 4 roky držet ústa. Jde o to volit a současně respektovat, že náš hlas je jen jedna x-tina a nemáme právo mluvit za jakékoli fiktivní "drtivé většiny", "za obyčejné lidi" nebo jakkoli jinak pojmenované imaginarní skupiny. Každý se totiž v poslední době totiž staví do role těchto neexistujících skupin a mylně se domnívá, že je jejím hlasem a přitom rozhodně není.

0 0
možnosti
PV

Pavel57

17. 6. 2011 10:15
super článek, karma!

Ahoj, tomu se říká uhodit hřebíček na hlavičku!! Jestli se půjde cinkat klíčema, rád se přidám. Chci pravicovou vládu, která nelže, nepodvádí, nekrade a chce aby se lidi hlavně o sebe starali sami A VEDE JE K TOMU. To mi chybí nejvíc - aby někdo lidem slušně, důrazně a bezplatně PORADIL. A aby taky vláda slušně odpovídala na otázky, které jsou jí kladeny, aby věcně argumentovala a polemizovala o návrzích. Ono by z té rady a diskuse rychle vylezlo, co je skutečně smysluplné a co je jen vjezd do dalšího tunelu ....

0 0
možnosti
O

Opričnik2

17. 6. 2011 10:18
Re: super článek, karma!

Představa, že osekání hyprsociálního státu, na který nemáme rovná se krádež je zábavná.

0 0
možnosti
MR

mrosol

17. 6. 2011 10:11
Asi jste v posledních měsících nabyl mylného dojmu

A z toho pak dedukujete rozčarování. Ne vždy ti co jsou nejvíc slyšet jsou pak v ulicích tolik vidět.

0 0
možnosti
AW

freeLook

17. 6. 2011 10:14
Re: Asi jste v posledních měsících nabyl mylného dojmu

slo hlavne o zastaveni dopravy, nikoliv o preplneny vaclavak... ale kdo chce psa biti hul si vzdy najde.

0 0
možnosti
MI

Maxx12 III.

17. 6. 2011 10:02
V globále je váš příspěvek

o ničem, a zase kritizuje kritizované (autorem). Když je snaha o dialog, přijde na řadu demagogie (větší podíl na tom mají odboráři). Když je snaha o to zjistit jejich alternativu, nedočkáte se jí - pouze slabé sypání si popelu na hlavu. Když chcete vědět, jak bude vypadat, tak lžou, mlží, a i když na konci nahlásí jak to bude a jejich očekávání, to je vždy hrubě přestřelené!

Jak tedy můžu jakkoliv diskutovat s lidma, kteří vyvolávají Kalouska ven - a předpokládám i proto šli před MF, aby mu řekli svoje, či s ním debatovali...a až vyleze, tak se ozvá, co si to dovolil, a čelní představietl odborů mluví o cílené provokaci a sám se obával, že ten rozběsněný dav pár desítek či stovek upocených finančních negramotů, neuhlídá...vážně se s něčím takovým dá jako člověk stojící uprostřed (ani na straně vlády co se reforem týče, ale ani odborů, co se týče těch jejich šaškáren?). NEDÁ!

Btw. píšete, že co si myslíte, by si odborář za rámeček nedal, a pak vám vadí "lůza" atp. - tak fakt už nevím!

0 0
možnosti
DV

Daniel Vávra

17. 6. 2011 11:00
Re: V globále je váš příspěvek

Byl jste někdy na demonstraci? Tam je několik tisíc lidí a řvou co je zrovna napadne. Drtivá většina z toho jsou nesmysly způsobené euforií a to nezávisle na tom jaká je průměrná inteligence lidí v davu a cíl protestu. Mám to v Praze z první ruky a je jedno, jestli jde o demonstraci proti koalici CSSD / ODS na radnici, oslavu vítězství hokejistů, demonstraci pro radar, nebo proti radaru... To že někdo účelově vytahuje nějaké výkřiky jednotlivce z davu a aplikuje to na celou skupinu demonstrujících je samozřejmě ubožárna. A já jsem napsal, že o odborářských bossech nemám valné mínění, což se ani zdaleka nerovná označením jako lůza, debilové apod. a navíc to ani neznamená, že s nimi nemůžu sympatizovat v okamžiku, kdy podle mě dělají zcela legitimní věc a jsou sprostě napadáni.

1 0
možnosti
VMK

vláda modrých korupčníků

17. 6. 2011 10:00
Jeden z mála objektivních článků (blogerů)

v celé té záplavě servilnosti mocenské elitě za příslib ohlodané kosti. Děkuji vám, karma. R^

0 0
možnosti
FO

oli22-92

17. 6. 2011 9:56
Rub a líc

Rád bych se autora zeptal na jednu věc: Jaké tedy jsou ony proklamované požadavky? Z hesel a výroků jsem pochopil, že se stávkuje proti všemu a zároveň ničemu. Konkrétní obsah požadavků s janým ohraničením tam zkrátka chyběl.

ad pedofil - kdyby se nejal zachraňovat dítě tak, že osedlá záda přihlížejících, nebyl by býval bit!

Takhle vyzněla stávka jako zneužití možnosti znepříjemnit obyčejným život pro dosažení nijak nedefinovaných cílů. A nebo pokud má být splněno vše, co odboráři požadují, nechť dáme v příštích volbách 60% hlasů ČSSD. Potom se ovšem rozlučme s jakýmikoliv reformami. Ale stravenky budou, o tom žádná.

0 0
možnosti
AW

freeLook

17. 6. 2011 10:12
nez se zacnete vyjadrovat, neni spatne pouzit vyhledavac

http://www.cmkos.cz/otevrete-oci   ... ale predpokladam ze tohle vam stacit nebude.

0 0
možnosti
IN

harras

17. 6. 2011 9:56
A víte, co by mne zajímalo?

Kolik bylo těch stávkujících a demonstrantů (v tomto případě je velký rozdíl mezi stávkou a demonstrací) u voleb. Ne nějaký statistický vzorek, ale opravdu kus od kusu - což se samozřejmě nedovíme. Přece pokud jdu volit, souhlasím s programem té či oné strany. A pokud proti něčemu protestuji a nechci to, musím mít v hlavě srovnáno, jak to udělat lépe - a zde byla absolutní absence jakékoli tvořivé myšlenky. Za mne včera opravdu nedemonstrovali, i když některé reformy se mi také nelíbí. Podotýkám, že jsem referent samosprávy a na víc jak 15 tis. čistého měsíčně nedosáhnu. Jako benefit mám na odpracovaný den stravenku v ceně 60 Kč - a to pravděpodobně pouze jen do konce letošního roku. Pro eventuální šťouraly: nepíšu v pracovní době (za to by mi hrozil vyhazov), jsem po úrazu v pracovní neschopnosti asi za 7 tis. měsíčně.

0 0
možnosti
MH

art.dent

17. 6. 2011 10:14
Re: A víte, co by mne zajímalo?

K tem volbam - jedna vec je, volit stranu pro jeji volebni program, a druha potom, dockat se naplnovani toho programu. Ja bych docela chapal demonstrace volicu ODS, TOP09 a VV, kteri by se dozadovali toho, aby politici dotahli reformy, ktere slibovali a kvuli kterym byli zvoleni. A casto by to byly mozna protichudne pozadavky, nez za jake demonstrovaly odbory. Jinak naprosto souhlasim a preji brzke uzdraveni.

0 0
možnosti
MH

art.dent

17. 6. 2011 9:52
Odpory

Taky bych sel demonstrovat za poradne reformy, ale to, co ukazuji odborari, se mi naprosto prici.Aniz bych pouzival jakakoliv sprosta slova, uvadim par bodu, kvuli kterym jsou mi nesympaticti: jsou destruktivni a nenavrhuji zadna reseni, jejich sefove jsou vetsi papalasi nez vladnouci

garnitura, nabubrele o sobe tvrdi, ze mluvi za

10 milionu lidi, i kdyz se jich na demonstraci v hlavnim meste sejde

jenom par stovek, omezuji vsechny obcany a rikaji pritom, ze tvori

blokadu papalasu... To je prece jenom snuska absurdit. Jeste to korunuji tim, ze pri stavce dopravnich odboru pred sidlo vlady privezou baliky slamy - muze mi nekdo vysvetlit, co to melo symbolizovat?

0 0
možnosti
LV

Kordoba

17. 6. 2011 9:47
Vynikajici

R^ Karma za vynikaji clanek

0 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10646x
Dělám videohry. Dřív jsem tu měl napsané, že jsem liberál, ale to bylo před tím, než se zcela otočil význam toho slova. Jsem tedy v něčem konzervativec, v něčem libertarián, ale škatulky my jsou vlastně zcela ukradené a řídím se podle sebe.

Facebook

Twitter

Instagram

Seznam rubrik