Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

Lengus

19. 6. 2011 21:42
Od čeho jsou odbory?

Odbory jsou od toho, aby resili problemy se zaměstnavatelem, ne s vládou. Jestli chcete redukovat ci dokonce vymazat korupci, tak k tomu nam demokracie, bohuzel nepostaci.

0 0
možnosti
VK

Vlastimil.Kornas

20. 6. 2011 21:48
Re: Od čeho jsou odbory?

My jsme zaměstnavatel vlády.Platíme si ji ze svých daní.

0 0
možnosti
S

Subo

19. 6. 2011 20:50
...

Me to s dovolenim spise pripadalo, ze se topi dite v ledove rece a odbory jsou ten pan, co sice neumi plavat, ani neni schopny zavolat na tisnovou linku, ale celou dobu stoji opodal a nadava, ze tam melo byt zabradli, ze to dite mel nekdo naucit plavat, ze zachranka prijela pozde, ze nekdo mel neco udelat driv... atd, atd.

0 0
možnosti
P

proost

23. 6. 2011 13:24
Re: ...

Řekl bych to trochy jinak - odbory podle mně jako první začaly alespoň křičet, že se někdo topí. Což sice není řešení, ale aspoň se nemlčí a se svěšenou hlavou nejde dobrovolně na popravu.

0 0
možnosti
G

Gašpo

19. 6. 2011 19:38
No a máme to tu !!!

Nečas už opáčil, že bude ďaľšie navyšovanie DPH, v prípade, že sa dostavia problémy eurozóny s Gréckom. To že sa dostavia na 100% je jasné každému. Holt vláde po udupanej a zosmiešnenej stávke krásne otrnulo.

Takže vláda pravicová, ktorá je rozpočtovo zodpovedná nám všetko plošne zdraží. Že sa s korupciou nerobí nič, len sa vydávajú trápne balíčky a ročne skončia desiatky miliárd napakované v kapsách spriaznených podnikateľov a politikov, to je v poriadku.

Zato vláda to rieši "sofistikovane" na úrovni cvičenej opice. Zvýšime dane. Myslíte, že sú fakt blbí? Nie, oni s tou korupciou nemožu a nechcú nič robiť, pretože sú súčasť skorumpovaného systému.

O to je smutnejšie, keď takúto politickú žumpu budú brániť ovce s modrým mozgom ( ako tá o koment nižšie ) až do roztrhania tela. Ale fajn. Vidím, že to tu bude "husté" omnoho skorej než som predpokladal.

:-P

0 0
možnosti
C

campnou

19. 6. 2011 20:56
Re: No a máme to tu !!!

Česká opice zdraví slovenského buvola. Vidím, že vás, co by pravičáka, celkem iritují moje ryze pravicové postoje. No, zřejmě další, 20 let převlečený komunista, který celou dobu volil pravici a vlastně sám nevěděl proč. Jinak mě celkem udivuje tahle až přehnaná starost zahraničních "gastarbajtrů" o blaho českého lidu. Nebo že by sám velký ujo Fico přijel destabilizovat politickou situaci na Slovensku zvenčí a začal internetovou diskuzí? Stávku nikdo nezesměšňoval, ta byla směšná sama o sobě. V ulicích bylo opravdu vidět mnoho nespokojených lidí. Např. u nás v celým Brně demonstrovalo asi 6 zaplacených odborářských šašků před hlavním nádražím. Celkem zapadli mezi ty nefachčenka a bezdomovce, co tam normálně stojí. Soudruzi, republiku si rozhodně rozvracet nedejte. Možná budete mít brzy příležitost této politické žumpě zakroutit krkem a vzít vládu i spravedlnost do svých rukou tak, abyste nám mohli zase předvést, kam je možno republiku přivést jak morálně, tak ekonomicky.

0 0
možnosti
C

campnou

19. 6. 2011 15:13
Vážený pane levičáku,

větší blábol jsem opravdu dlouho nečetl. Jesti vy jste novinář, tak souhlasím se známou tezí Miloše Zemana. Jestli chcete srovnávat poklidné ukončení jednoho velmi smutného období české historie v roce 89 s dneškem, tak jste opravdu jen ovečkou socialistickó-komunistického stáda, které tak zdatně umí využívat jako nástroj mafiánské skupinky, které si říkají odbory. Pokud chcete něco tak strašně změnit, jak z vašeho článku primárně vyplývá, vstupte do politické strany nebo si založte svou vlastní a utkejte se s ostatními v řádné soutěží o přízeň voličů, které se v demokracii říká volby. Pokud uspějete, můžete pak ukázat co umíte vy, namísto nekonstruktivního vyřvávání nesmyslů po náměstích a hospodských urážek na adresu těch, kteří tak učinili a svůj mandát již získali. Nechápu, co je demokratického na tom, že si organizace čítající 150 tis. členů, z nichž zdaleka ne všichni stávku podporují, vymiňuje právo na vládnutí, na úkor 2,5 mil. lidí této země, kteří dali mandát této vládě.

0 0
možnosti
G

Gašpo

19. 6. 2011 15:27
Re: Vážený pane levičáku,

Tlieskam, ste krásny príklad zmanipulovanej ovce, alebo chytráka, čo sa bojí o koryto.

Zdravý rozum to má ťažké. Buďto ho atakuje ovca modrá ( ako Vy ), fialová, alebo ovca oranžová, červená...:-P

0 0
možnosti
Č

čtunoviny

18. 6. 2011 23:55
NAPROSTÝ SOUHLAS - VYNIKAJÍCÍ ČLÁNEK

R^R^R^

2 0
možnosti
K

kocy

19. 6. 2011 8:59
Re: NAPROSTÝ SOUHLAS - VYNIKAJÍCÍ ČLÁNEK

R^R^R^

0 0
možnosti
RD

Rodney dArmand

18. 6. 2011 22:46
MImoň

Mate pravdu v jedinem a to sice v tom, ze se lide i k sobe navzajem chovaji nekdy jako hovada, bohuzel. Ale podle urovne anonymnich internetovych diskusi nelze posuzovat celou spolecnost. 

Jinak je tenhle clanek, ale uplny blabol, vcetne zaveru a to obzvlast od cloveka ktery byl v 89atem deckem na zakladni skole. Hodnotim to tim hure po shlednuti osobnich stranek plnych military akciRv

0 0
možnosti
G

Gašpo

19. 6. 2011 8:32
Re: MImoň

Ja som absolvoval v 89. demonštrácie na Václaváku aj na Letnej. Tam prebiehala akásia eufória a vzájomné porozumenie ako produkt naivnej predstavy skvelej budúcnosti. Ale veľmi dobre si pamatám, čo predbiehalo týmto demonštráciám, keď v tom boli študáci ešte sami. A analógiu s touto stávkou vidím veľmi zreteľne.

Vtedy by sa to dalo ešte pochopiť. Tá priposranosť, neistota a hlavne propagandou totálne vymité mozgy. Proste to "Republiku si rozvracet nedáme" malo dobovú logiku. Strach z režimu bol daný aj pomerne veľkou silou represívnych zložiek.

O to je to teraz horšie. Už sa nejedná o strach z režimu. Jedná sa o hašterenie zmanipulovaných ovcí. Pravá či ľavá, modrá či oranžová, to sú hraničné mantinely rozlišovacích schopností tohoto stáda. Také stádo je radosť manipulovať a okrádať.;-D

1 0
možnosti
ZS

škovras

18. 6. 2011 22:03
Není co dodat

Karma R^

0 0
možnosti
B

BobSenklar

18. 6. 2011 19:37
Souhlasím s Vámi

vláda je arogantní, nedokáže komunikovat a stará se tak kde co ještě urvat a zašantročit.

0 0
možnosti
W

www.cestazkrize.cz

18. 6. 2011 19:27
díky

líp bych to nenapsal

0 0
možnosti
C

carolusI

18. 6. 2011 18:22
Konečně

záblesk zdravého rozumu v moři dementního plácáni.  R^R^R^  Máme vládu arogantních vyžírků snad ještě horší než byla ta v r 89.  A tady kdejaký chytrák nadává odborářům, že si dovolili na to důrazně poukázat. Zapomeňte na propagandu zleva či zprava a zkuste taky myslet.

1 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10646x
Dělám videohry. Dřív jsem tu měl napsané, že jsem liberál, ale to bylo před tím, než se zcela otočil význam toho slova. Jsem tedy v něčem konzervativec, v něčem libertarián, ale škatulky my jsou vlastně zcela ukradené a řídím se podle sebe.

Facebook

Twitter

Instagram

Seznam rubrik