Diskuse

Bártakiáda

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Playman_4NORMAL SOCIETY

22. 4. 2011 10:45
NÁRODNÍ ZHOVADILOST

Kradli, kradou a budou krást všechny strany. To se všeobecně ví, osoba Víta Bárty však není čistá jako lilie, jak se zde Daniel snažil naznačit. Ano, Vítek udělal pár dobrých věcí, díky kterým nadzvedl pírka pár kmotrům, kteří si následně objednali mediální masáž. Je jasné že Vítek šel do politiky díky svým zájmům a né jenom kvůli dobrým mravům, což proti němu se snaží vytahovat. Politika je prostě dobrým byznysem, nikoliv věcí všeobecně ve společnosti váženou a respektovanou. Jde o to že česká mentalita se není schopná zorientovat v realitě. Díky takzvaným novinářům, se plní články na objednávku, což byla úloha pro bulvár, nyní je to denní chleba ve všech českých periodikách včetně MF DNES. Novináři se chovají jako prodejné děvy a české stádo to zase okomentuje svojí malicherností,bezvýznamností,tolik běžnou závistí a celkovou zhovadilostí a ironacionalitou. Potom se není co divit, že ty diskuze nikdo nečte a berou se jako žumpa národa - tím narážím na diskutéra jménem okuk.

0 0
možnosti
MTG

Mind The Gap

14. 4. 2011 0:00
.

Nacez, dobry R^

0 0
možnosti
K

Kacha

11. 4. 2011 10:08
...

Dotaz mimo mísu- mohu se zeptat co znamená ta esesácká protievropská strana debilů?

0 0
možnosti
DV

Daniel Vávra

11. 4. 2011 14:06
Re: ...

Svobodni.cz podle rozumbrady Tomáše Halíka. http://www.youtube.com/user/svobodni#p/u/0/zHPiWuCQEJQ

0 0
možnosti
J

jirkan01

9. 4. 2011 19:09
Je to smutné

že když měl fungující firmu před tím, než vstoupil do politiky, je považován za zloděle. Kdo získal miliony až v politice nevadí, to je spíš zvykem. Pan Bárta ani VV mě nijak nenadchli, nevěřím, že to dělá z čisté filantropie. Jenže aspoň všichni od nich se snažili něco ušetřit, nějaké kauzy vyšetřit a aspoň trochu bojovat s korupcí. A to bude jejich konec. Dovolili si vstoupit mezi lidi zvyklé žít z peněz daňových poplatníků a nikdy reálně nic nedělat (mimochodem i ten "rebel" si dlouho přilepšoval z koncesionářských poplatků). Pobavil mě článek pana Fendrycha, že Nečas se konečně pochlapil. Podle mě by se pochlapil, kdyby nechal Vondru došetřit zlodějiny na armádě, nebo, kdyby ho vyrazil i s Kalouskem podle presumpce viny. Spíš se mi zdá, že chlapsky směřuje k velké koalici nebo k menšinové vládě a pak se chlapsky vymluví, že za zvýšení deficitu nemůže, že sliby byla vyňaté z reálného rámce nebo jak se to říká. Jenom to DPH se zvýší, důchody sníží a deficit přinejlepším zůstane.

0 0
možnosti
JP

JaromírP.

8. 4. 2011 21:58
Souhlas a karma

R^

Jiný komentář netřeba.

0 0
možnosti
O

okuk

8. 4. 2011 19:53
Zastánci konspirativních teorií

Myslím, že Bárta patří do Bohnic a autor blogu už tam měl dávno být.

0 0
možnosti
DV

Daniel Vávra

8. 4. 2011 19:56
Re: Zastánci konspirativních teorií

Až se naučíte chovat slušně, budu se s vámi možná bavit.

0 0
možnosti
K

karelgr

8. 4. 2011 19:49
zkuste radši k věci

Nevím, jestli má "vystaráno" , když prý vydělal za 3 roky 30 mio.Je podvržená nahrávka s "ideálem" udělat v politice byznys? Jak jste přišel na to, že udělal víc než jiní za 20 let? Pokud vím já, tak po výkřicích typu: stavaři musí hodně slevit, pokud chcou stavět dál, vše pomalu vyšumělo a výsledek je, že kráčí ve stopách Řebíčka a dopravně-stavební loby se může radovat.Nebo Vy víte o ušetřených velkých částkách?Jeho strašení zastavení staveb se dá přeložit :" Kluci, dali jste těm minulým, ale teď jsme tu my a nám jste zatím nic nedali.Dokud nedáte, zastavím stavby".

Výsledek tomu zcela odpovídá.

0 0
možnosti
DV

Daniel Vávra

8. 4. 2011 19:55
Re: zkuste radši k věci

Vy jste vzal svoje teorie kde? Pokud vím, tak Bárta dontil stavaře zlevnit a ušetřil. Jen na železnici půl miliardy. O tom, že by se pak zase zdražilo jsem nic neslyšel, takže mě kdyžtak vyveďte z omylu.

0 0
možnosti
BANSS

bofums a nelvastní syn s.r.o.

8. 4. 2011 19:39
Tož já znám jednu babu, nejakú Sladovsků

z Krajského súdu v Hradci Králové, kerá byla na protikorupčním léčení

u Al Kajdy a jelikož si zfalšovaýma rozsudkama nahrabala na cestu kolem světa tam a zpátky, tož slubila na smrť svojich svišťů, že už žádné úplatky přijímať nebude, enem bude navštěvovať svaté příjímání v muslimské sektě, tož aj tací pevní ludé sů mezi nama.;-)

0 0
možnosti
LB

loun

8. 4. 2011 19:05
Humus

Co nám tento mafiánský absurdistán nabídne příště? Ja tipuju zrušení kroužkování na kandidátkách. A časem možná jednu společnou kandidátku "Národní jednoty" ODS a ČSSD. Tak jen doufejme že aspoň ty hranice nám nezavřou.

0 0
možnosti
M

myskastuart11

8. 4. 2011 18:55
Karma!!!!

R^ Jenže...... co teď s tím? Dá se vůbec něco dělat?

0 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10646x
Dělám videohry. Dřív jsem tu měl napsané, že jsem liberál, ale to bylo před tím, než se zcela otočil význam toho slova. Jsem tedy v něčem konzervativec, v něčem libertarián, ale škatulky my jsou vlastně zcela ukradené a řídím se podle sebe.

Facebook

Twitter

Instagram

Seznam rubrik