Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

DanielPuschman

13. 3. 2011 18:44
pěkné

Ale tohle "když vám někdo ukradne váš majetek a bude s ním utíkat po ulici od vašeho domu, je podle soudců skutek dokonán a vy nemáte právo s tím nic dělat a bránit svůj majetek" podle mě není pravda.

Jestli narážíte na incident se sběrnou, tak to je podle mě něco jiného, tam mu vytýkali zejména, že střílel na odjíždějící auto, o kterém se domníval, že jsou v něm zloději (byť podle mě důvodně) a taky že střílel s cílem zabít posádku, nikoli zastavit auto.

Kdyby viděl někoho, jak mu něco ukradl, utíká s tím a střelil ho tak, aby ho zastavil, tak by to podle mě nemělo být posuzováno jako trestný čin.

0 0
možnosti
VN

Amoniak II

13. 3. 2011 18:48
Re: pěkné

Ovšem zastavit auto brokovnicí lze - pokud selhala hrozba zbraní - jedině výstřelem na posádku, do pneumatik to myslím nemá valný smysl.

0 0
možnosti
M

Mundinka

13. 3. 2011 17:04
Autore,

že jste z městečka ve VČ? Tenhle příběh znám, v médiích o něm nebylo ani slovo....

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

13. 3. 2011 16:31
korektní blbísci podporují extremismus

...fakt, že extrémisté dodrželi pořádek, protestující proti extremismu nikoli a jediný incident byl interpretován lživě......povede jen k posílení sympatií občanů k extrémismu.

Je to medvědí služba demokracii to hyperkorektní překrucování....ale komu není shůry dáno.......

0 0
možnosti
VN

Amoniak II

13. 3. 2011 16:41
Re: korektní blbísci podporují extremismus

A kdo je prosím ten extrémista? Anarchista který přišel dělat bordel? Pravdoláskovec který nerespektuje pokyny policie? Cikán co si najednou vzpomene na náboženskou víru aby obešel požadavky zákona?

Nebo říkáte "extrémista" přívržencům legální strany kteří demonstrovali striktně v mezích zákona? 

-

Je to podivné :-P

0 0
možnosti

cerny.prem

13. 3. 2011 16:18
jsi vedle

chlapče všechno to vypadá logicky a zapadá to do sebe ale jsi vedle jak ta jedle. Až budeš starší  možná pochopíš. Vysvětlovat ti to nebudu bylo by to zbytečné.

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

13. 3. 2011 15:56
nový bydžov bych do toho taky netahal

jinak souhlas

0 0
možnosti
MM

Miroslav Mareš

13. 3. 2011 15:52
Fakta o Novém Bydžovu

Na ten Nový Bydžov pozor. Objevilo se několik svědectví o tom, že napadení proběhlo přesně obráceně, než jak ho odprezentovala média.

Nicméně se zbytkem článku bez výhrad souhlasím.

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

13. 3. 2011 16:15
Re: Fakta o Novém Bydžovu

Na iHned se objevil komentar, od mistniho, popisujici co se tam stalo:

Karel Mojmír 13.03.2011 11:55

Kommentář z iHNed.cz :

Jsem z Nového Bydžova. Na shromáždění jsem šel se podívat proto, abych na vlastní oči viděl a na vlastní uši slyšel příznivce DSSS a ostatní. Ono je to trošku jinak, než je napsáno. V žádném případě nepodporuji nějakou stranu, natož romy.

Zde máte pravdu: romové změnily ohlášený pochod na pochod církevní, který nepodléhá ohlašovací povinnosti. Dle původního plánu a povoleného pochodu měli jít mimo trasu strany DSSS. Po změně na pochod církevní se ihned přesunuli do ulice, kde měla ohlášený ochod DSSS. Tam si sedli na zem a vyloženě čekali. Tyto romy a další v čele s Kocábem a Džamilou Policie na koních rozehnala..

0 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10646x
Dělám videohry. Dřív jsem tu měl napsané, že jsem liberál, ale to bylo před tím, než se zcela otočil význam toho slova. Jsem tedy v něčem konzervativec, v něčem libertarián, ale škatulky my jsou vlastně zcela ukradené a řídím se podle sebe.

Facebook

Twitter

Instagram

Seznam rubrik